LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Oktobar: Jedan zodijak će biti SRETNIJI nego IKAD, a jednog će voljena osoba OPET PREVARITI!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Oktobar: Jedan zodijak će biti SRETNIJI nego IKAD, a jednog će voljena osoba OPET PREVARITI!-

11 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Ljudi vam se mogu obratiti iz posve drugih razloga i namjera, a vi to možete pogreškom protumačiti pokušajem da vam privuku pažnju! Oni koji su već u vezi imat će potrebu da provedu kvalitetno vrijeme sa svojom voljenom osobom. Želite biti sami s njim i razmjenjivati ​​misli u tihoj i romantičnoj komunikaciji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovo će biti idealan dan da rješite sve probleme koji su se u posljednje vrijeme pojavili u vašoj vezi, ali vi morate učiniti prvi korak. Zaboravite na kratko na ponos i uzmite stvari u svoje ruke inače vaša veze može postati napeta. Vaša voljena osoba će biti spremna na sve prijedloge koje ćete imati danas.

 

BLIZANCI

Položaj planeta i tranziti će vas danas učiniti posebno emotivnima i romantičnima. Sada ste konačno spremni da se potpuno posvetite zahtjevima ljubavi. Ako želite sačuvati svoje romantično partnerstvo, morate djelovati bez odlaganja.

 

RAK

Ako želite danas uživati u vezi sa voljenom osobom, morat ćete ukloniti svoj ego s puta. Vaša voljena osoba će vidjeti vaše drugu stranu lica, ali na neki način će mu se dopasti što vidi i uživati u vašem samopouzdanju. Provedite danas ugodno vrijeme sa partnerom.

 

LAV

Oni koji su u braku će uživati kao da slave godišnjicu, a možda čak dođe vijest i o dolasku prinove. Oni koji su u vezi, a obitelj ne odobrava vašu ljubav i protivi se vašoj vezi, danas će vas iznenaditi činjenica da će vaša veza biti prihvaćena.

 

DJEVICA

Možda ćete danas započeti vezu sa posebnom osobom koja će vas biti spremna voljeti, a vi ćete također toj osobi uzvratiti ljubav. Mogla bi to biti ozbiljna veza koja bi mogla potrajati. Problem bi vam jedino mogla stvarati obitelj ukoliko ne prihvate vaš izbor.

VAGA

Današnji dan mogla bi biti prekretnica u vašem životu. Možda ćete se početi viđati sa osobom koja vam je vrlo bliska i sa kojom želite puno više nego što to imate sada. Možda će vam ta osoba uzvratiti osjećajte, a vi ćete onda donijeti odluku o smjeru vašeg daljnjeg odnosa. Koncentrirajte se na odnos koji bi vas mogao učiniti sretnom.

 

ŠKORPIJA

Moglo bi se reći da ste zadovoljni i sretni u vezi, ali ipak, postoji dosta toga na čemu bi trebali raditi kako biste bili još sretniji. Ako se posvetite tome, pronaći ćete puno više sreće u vezi. Pokušajte sami obavljati određene stvari koje vaš parner ne voli, a njega isključiti iz toga. Vaša voljena osoba bit će oduševljenja vašim razumijevanjem.

 

STRIJELAC

Nemojte se iznenaditi ako vam danas bliska osoba izjavi ljubav. Možda vam neće reći direktno, neće kroz neke druge određene situacije. Postoji velika šansa da se iz vašeg prijateljstva razvije ljubavna veza. Ipak, ne morate odmah uskočiti u tu vezu. Pričekajte neko vrijeme da vidite kakve sve namjere ta osoba ima sa vama.

JARAC

Prošli ste kroz buran period, ali od danas će vaš ljubavni život postati dosta bolji i kvalitetniji. Vaša voljena osoba nadoknadit će vam se ono loše i sva ona  ignoriranja i nepažnju. Pokušajte ne biti agresivni u ljubavi danas. Pokušajte zaboraviti sve ono loše i prepustiti se malom pomaku koji će se desiti u vašem odnosu.

 

VODOLIJA

Danas će oko vas vladati romantika na svakom koraku. No prije nego i ako se odlučite započeti vezu sa nekim, provjerite vlastite prioritete kako u budućnosti ne bi došlo do problema. Ako ste već u vezi, preći ćete na sljedeću razinu. Iako, možda se vaša voljena osoba počne ponašati ljubomorno i posesivno. Vi ćete ti ona strana koja će oblikovati vaš odnos u budućnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas će biti idealan dan za rješavanje starih nesuglasica i nesporazuma. Možda se ponovo zbližite sa nekim sa kime ste zahladili odnose. Isto tako, postoji mogućnost da ćete sresti bivšeg partnera, a strast će se među vama ponovno zapaliti. Uravnoteženje prošlih i sadašnjih odnosa može biti posebno zahtjevan zadatak danas.