LJUBAVNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA ZA NAREDNU SEDMICU: OVAJ znak je u vezi ali NIJE SRETAN i VRIJEME je za RASKID!

LJUBAVNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA ZA NAREDNU SEDMICU: OVAJ znak je u vezi ali NIJE SRETAN i VRIJEME je za RASKID!

3 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop ciganskim kartama: Agresivna priroda nije dobra u smislu ljubavi i romantike, također vam sreća možda neće favorizirati u pogledu ljubavi i odnosa ovaj tjedan. Trebali biste darovati i izraziti svoju ljubav malim slavljem kako bi se vaš supružnik osjećao posebnim. Nemojte biti agresivni na partnerove pogreške, umjesto toga pokušajte ovaj tjedan dati prostora da ojačate svoj bračni ljubavni život. Zvijezde predviđaju da nećete donijeti ishitrenu odluku da uđete u vezu, umjesto toga treba malo vremena da donesete odluku. Što se tiče odnosa s braćom i sestrama, možda ćete dobiti podršku i smjernice od svoje braće i sestara za bolji učinak na radnom mjestu

 

 

BIK

Rođeni u ovom horoskopskom znaku možda će morati uložiti dodatne napore kako bi svoje voljene učinili sretnima. Romantika je možda visoka, ali i to može zahtijevati puno strpljenja i razumijevanja. Ovaj tjedan može biti povoljnih situacija u pogledu ljubavi, ali i romantičnih odnosa koji bi mogli procvjetati. Možda ćete se time osjećati motivirano zbog čega ćete možda uložiti više truda u svoj ljubavni život. Ovaj tjedan može pokazati mješovite rezultate za one koji su sami. Bilo bi dobro da ovaj tjedan ostanete mirni i inteligentno rješavate stvari. Neki od vas će možda morati dodatno brinuti o svojoj majci ovaj tjedan.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovaj tjedan postoje velike šanse da neke stare i gotovo zaboravljene ljubavi ponovo ožive. Možda će vam se putevi sresti, a gotovo je sigurno da hoće. Susret bi mogao probuditi davno zaspale emocije i ponovo zapaliti osjećaje za koje ste mislili da više možda ni ne postoje. Oni koji su u braku će se dobro provesti i ojačati svoju ljubavnu vezu za razinu više. Osim, naravno onih koji će imati bliski susret sa bivšim partnerom. To će unijeti dozu nemira i nesigurnosti kao i manjak samopouzdanja, jer će vam se protresti tlo pod nogama.

 

 

RAK

Možda ćete imati izazovno vrijeme održavanja kompatibilnosti sa svojim voljenima tijekom ovog tjedna. Poremećaji u rutini mogu poremetiti vaše raspoloženje. Izbjegavajte zvučati argumentirano, čak i dok se trudite objasniti kašnjenja. Sumnja je ubojica u vezi, ovo morate izbjegavati tijekom ovog tjedna. Ovo bi mogla biti vrlo osjetljiva faza, stoga postavljanje pitanja o integritetu vašeg partnera može biti vrlo štetno za vaš odnos. Pa, prvo provjeri svoje činjenice i daj drugoj osobi neku korist od sumnje. Suzdržite se od kritičke reakcije i pričekajte pravu priliku tijekom vikenda da razbistrite zrak.

 

 

LAV

Ovaj će tjedan vjerojatno donijeti jasnoću i stoga možete očekivati ​​da ćete bolje razumjeti svoj odnos i osobno okruženje. U vašem okruženju može biti pozitivnosti. Sredinom tjedna mogli biste se dovesti do prilike za romantiku i ljubav. Međutim, izbjegavajte postavljati probleme iz prošlosti jer to može narušiti sklad vašeg odnosa. Razdoblje oko vikenda moglo bi biti pravo vrijeme da transformirate svoj proces razmišljanja i budete otvoreni za neka svježa iskustva. Neka uzbudljiva romantična iskustva tijekom vikenda mogu unijeti svjež zrak radosti u vaš život.

 

 

DJEVICA

Trebali biste pokazati puno zahvalnosti za svog partnera kako bi se on ili ona osjećao posebnim. Treba imati na umu da kad se ljudi hvale, oni rastu, šire se i motivirani su za još veće stvari nego što bi inače mogli učiniti. Mala gesta s vaše strane bila bi pozitivno primljena. Stoga izrazite ljubav prema partneru kako biste poboljšali svoju vezu. Ako planirate svoju vezu unaprijediti u smislu predanosti, pazite da to ne činite ni u kakvoj prepreci. Ovaj tjedan mogao bi završiti obiteljskim izletom na periferiju vašeg grada.

VAGA

Ljubav i romansa ovog tjedna između vas dvoje bi se mogli poboljšati, što bi zauzvrat moglo poboljšati vezu, pa čak i poboljšati bliskost između vas oboje. Ovaj tjedan bi brak mogao biti i na kartama. Samci mogu uživati ​​u susretu s nekim i zabavi se s njima, provodeći dragocjeno vrijeme jedno s drugim. Može se predvidjeti i brak za one koji su se već ranije zaručili. Stari sporovi se također mogu zaustaviti i neka prošlost bude prošla. Možda ćete konačno napredovati u svom ljubavnom životu i pokušati zadržati pozitivnost i zadovoljstvo u svom ljubavnom životu.

 

 

ŠKORPIJA

Ovaj tjedan će vam trebati dosta smirenosti i strpljenja. Moguće je da ćete osjećati nervozu tijekom cijelog tjedna i da će vam sve smetati i ići na živce, a samim time i vaša voljena osoba. Ukoliko se uspijete suzdržati od nepotrebih reakcija i raspava, moći ćete izbjeći verbalne sukobe i ne samo to, dobit ćete i podršku i razumijevanja od vaše voljene osobe. No ukoliko ćete burno reagirati, posebno na one stvari na koje zaista ne treba reagirati, onda očekujte napete dane prožete svađom.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni život može biti zanimljiv onima koji su već zaljubljeni i u vezama. Izlasci i susreti s partnerom prilično često mogu biti na kartama. Ponekad čak možete razmišljati o “danu D” i razmišljati o ujedinjenju kao jednom, trajno. To se vjerojatno neće dogoditi brzo, ali ipak, uzbuđenje može prevladati u vašim srcima. Neki od vas koji ste u braku možda planiraju izlazak sa svojim voljenim partnerom. Ovo može biti izlazak koji može donijeti više sreće u vašoj vezi. Ovo bi također moglo biti vrijeme u kojem možete uživati ​​u dobroj hrani sa svojom obitelji.

 

 

JARAC

Ljubav i romantika mogu se pojaviti na slici s tranzitom Venere tijekom ovog tjedna. Ako biste željeli imati pravu bit ljubavi u svom životu onda je ovaj tjedan najbolje da svoju ljubav izrazite svom partneru jer tranzit Venere govori da pjevanje pjesama i sviranje instrumenta za vašu bolju polovicu mogu ojačati vašu ljubav. Komunikacija s vašim ljubavnim partnerom mogla bi biti jaka ovog tjedna. Predanost vašem partneru može igrati važnu ulogu. Dječja osobnost može vas odvesti u svađu s partnerom. Stoga pokušajte rješavati stvari zrelo. Ovog tjedna moglo bi se dogovoriti i društveno druženje s vašim supružnikom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Trebali biste isplanirati malo putovanje sa svojim partnerom kako biste proveli malo vremena i razumjeli svoju vezu. Pokušajte biti skromni sa svojim partnerom. Oštra komunikacija i agresija mogu vas dovesti u svađu s partnerom. Stoga pokušajte izbjeći oštru komunikaciju. U bračnom životu mogu postojati izazovi koji zahtijevaju vašu pozornost. Možda ćete vidjeti neke izazove u bračnom životu pa pokušajte riješiti problem sa strpljenjem i ljubavlju. Ljubavna veza može zahtijevati predanost. Ne propustite poželjeti i kalibrirati male događaje sa svojim partnerom. Može se predvidjeti i susret s obitelji vašeg partnera.

 

 

RIBE

Vaš bračni odnos može zahtijevati više pažnje i vremena. Suzdržite se od upuštanja u rasprave vezane uz prošlost jer bi to moglo stvoriti razdor između vas i vašeg partnera. Stoga pokušajte izbjeći svađu sa svojim supružnikom i dajte malo prostora svom partneru kako bi se i on/ona osjećao ugodno podijeliti svoje emocije s vama. Ako ste suočeni s bilo kakvim pravnim problemom ili brakorazvodnim parnicama onda su šanse za razdvajanje vjerojatne. Također je vjerojatno da ćete svjedočiti novom zaokretu u vašem životu u pitanjima ljubavi i odnosa. U vašoj vezi može biti izazova, ali pokušajte dati prostora i posvetite se svom partneru da ima dobar i drag odnos.