3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI sa svojom PRAVOM LJUBAVLJU za vrijeme Mjeseca u Lavu od 5. februara

3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI sa svojom PRAVOM LJUBAVLJU za vrijeme Mjeseca u Lavu od 5. februara

3 veljače, 2023 0 By Admin

Pod utjecajem ovog tranzita, možemo očekivati ​​da će to izgledati kao povjerenje u ljubav, te sposobnost da razaznajemo pravi put za sebe i u ljubavi i u prijateljstvu.

Ovaj tranzit pomaže nam u emocionalnoj neovisnosti i omogućuje nam da se osjećamo dobro u vezi s odlukama koje donosimo. Pogotovo ako to uključuje pomirenje s nečijom pravom ljubavi.

Postoje neki zanimljivi događaji koji bi se mogli dogoditi. Ovo je vrlo dobro vrijeme za ponovna okupljanja. Ali i za jednostavnu ideju vraćanja nekoga iz prošlosti u svoj život.

Ako smo zaljubljeni u nekoga, a možda ta osoba trenutno nije baš u našim životima. Ovo je tranzit koji tu osobu može vratiti u naše živote. A, obećava i uspjeh.

Dakle, ako ste za to da posegnete za nekim koga ste nekada voljeli jer u svom srcu vjerujete da možda i vi imate nedovršenog posla, razmislite o činjenici da ovaj tranzit podržava vaše napore. Uspjeh je vaš za preuzimanje.

 

3 horoskopska znaka koji će se pomiriti sa svojom pravom ljubavlju:

RAK

Vaša prava ljubav nije samo netko o kome razmišljate svaki dan, već netko za koga svi u vašem životu znaju i čuju svaki put kada otvorite usta.

Opsjednuti ste ovom osobom i od njega ste napravili zvijezdu svoje emisije. Bez njega si običan rasipnik; osjećate se nepotpuno bez njega u svom životu.

Ovaj tranzit  preferira radnju od riječi, a možda će vas upravo pogoditi kao inspiraciju. Možda je vrijeme da se vratite ovoj pravoj ljubavi, a ne da o njemu samo govorite kao da je stari bog kojemu se štuju na oltaru.

Umjesto da ovu pravu ljubav koristite kao izgovor da ne tražite nove ljubavi, zašto se jednostavno ne vratite njemu i vidite što će se dogoditi?

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2