Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 4. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 4. februar

2 veljače, 2023 0 By Admin

Kako lijepa misao; ideja da imamo dan u kojem imamo sreće u ljubavi, svjetlosti i obećanjima… skloni smo ulaziti u veze koje prelaze iz ‘faze medenog mjeseca’ ravno u svakodnevicu. Kada počnemo primjećivati da stvari nisu tako idealne kao što bismo željeli, skloni smo se žaliti umjesto da ih popravljamo.

Danas je dobar dan za popravke, pa ako ste jedan od znakova koji se osjećaju ‘ambiciozno’ u vezi sa svojim ljubavnim životom i vezom, dobar je dan za rad na tome.

Venera će danas sekstilirati Mjesečeve čvorove, točnije Sjeverni čvor. A kada se takva pojava dogodi, imamo priliku bez straha se suočiti s onim što nas boli. Kao što svi znamo, ‘ono što nas boli’ obično su drugi ljudi. A najviše od svega…ljudi koje smo voljeli.

Sjeverni čvor predstavlja ideju ‘želje za iscjeljenjem’, a s Venerom u sekstilu s Mjesečevim čvorovima, možemo očekivati da ćemo obasjati iscjeljujuće svjetlo na naše odnose. Još uvijek moramo stajati na nogama i nećemo dopustiti da se ova romansa raspadne — ne ako možemo pomoći.

I tako, danas, pokušat ćemo još jednom, samo što ćemo ovoga puta u srcu znati da ćemo uspjeti. Ovaj put je drugačiji jer naše namjere su za pobjedu; nismo ovdje da vodimo ovaj rat do neuspjeha – ne, ne mi.

Dakle, shvatite ovu sreću koju imamo u ljubavi: danas je dan kada ćete ponovno sastaviti svoje odnose, a prijedlog sa ‘strane’ bi bio da ne stanete dok ne obavite posao. Ovo može uspjeti, ali morate se toga držati…do kraja.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 4. februara:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Postoji dobar razlog zašto će ‘ovaj put’ biti od koristi, u smislu da vi i vaš partner postignete neki dogovor o nečemu određenom u vašem zajedničkom ljubavnom životu, a to je zato što ste naučili. Tako je jednostavno; vidjeli ste što uništava vezu, i morate shvatiti koliko ste dodali tom uništenju. Ali stvar je u tome da ne želite izgubiti, niti želite da se ova veza raspadne.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

I tako, danas će vas to pogoditi kao tona cigli: morate se potruditi, i da, to je na vama, ne na vašem partneru. Vaš partner je već tamo; promijenio se, poboljšao i uz pomoć Venerinog sekstilnog čvora osjećate da je bolje pridružiti mu se nego se stalno boriti s njim. Ah, tu je popravak! Ulaganje truda osigurat će uspjeh veze.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2