Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 3. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 3. februar

2 veljače, 2023 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Znao si da će ovaj dan doći. Srećom, spremni ste za to. ‘Ovaj dan’ se odnosi na vrijeme kada ćete vi i vaš partner voditi ‘razgovor’ koji vodi do važne odluke u vašoj vezi.

Budući da želite naučiti lekciju Mjeseca u trigonu Saturna, osjećate da ste konačno na pravom mjestu u pravo vrijeme — s pravom osobom i sa svim tim varijablama na mjestu; kako si mogao pogriješiti? Djevica, ne možeš.

I nećeš. Svi želimo zauvijek ostati mladi, ali život zahtijeva određenu vrstu tijeka, a ako ne tečemo u skladu sa zahtjevima stvarnog života, završit ćemo zaglavljeni u prošlosti…i gubimo ako tamo ostanemo . Uzeli ste ovu lekciju i sada ste spremni. Imate partnera koji je u potpunosti uključen s obvezom i ‘radi’. To će postati ako ovo vidite kao dobru stvar.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ovaj dan februara omogućuje vam da vidite ostatak godine kao nešto što morate planirati. Uglavnom, budući da više nije januar, osjećaš pritisak i znaš da su prijeteće odluke koje treba donijeti i da si ti jedini koji ih može donijeti.

Možda ćete se osjećati pod pritiskom da se posvetite osobi s kojom ste u romantičnoj vezi, a možda ŽELITE učiniti upravo to, budući da Mjesec u trigonu sa Saturnom može biti vrlo inspirativan na ovaj način.

Ovaj tranzit će vam pomoći da vidite dobro u svom partneru, ali ne samo to; pomoći će vam da shvatite može li ta osoba biti životni partner, što znači predanost, odanost i odanost.

Možda je vrijeme za taj skok, Strijelče. Sada je ili nikad, a ako prislonite uho na kozmos, čut ćete mjesečev trigon sa Saturnom kako vam govori da se bacite ODMAH.

Stranice: 1 2