Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 3. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 3. februar

2 veljače, 2023 0 By Admin

Danas će se dogoditi nešto zanimljivo, i iako se možda ne očekuje, bit će korisno. Ono što danas gledamo je kako naš stalni tranzit dana, Mjesec u trigonu Saturn, može od nas napraviti ozbiljne ljude.

Ovaj tranzit djeluje na onaj dio nas koji zna da moramo ‘uozbiljiti’ svoje ljubavne živote, jer će nam pružiti ono što samo izgleda kao prilika. Danas, obvezat ćemo se, poštovati i ‘postati stvarni’ u odnosu u kojem se trenutno nalazimo.

Ponekad se držimo djetinjastog ponašanja jednostavno zato što ne želimo da djetinjstvo završi; želimo biti mladi, seksi stvari zauvijek. A ponekad se ideja o skrasivanju ili potpisivanju ugovora za vrlo stvarnu osobu, romantičnu predanost čini previše ‘odraslom’ za naš mladenački ukus.

To je sve dok ne shvatimo da u nekom trenutku ipak moramo odrasti. To ne znači da moramo postati živi leševi, ali znači da je možda došlo vrijeme da ozbiljnije shvatimo sve faze svog života.

Mjesec u trigonu sa Saturnom je tranzit koji nam daje do znanja da ne možemo zauvijek ostati djeca, i dok je to za većinu nas neshvatljivo, ideja ‘odrastanja i preuzimanja odgovornosti’ nekima bi još uvijek mogla biti teška.

Ovo bi mogao biti najkorisniji aspekt za one od nas – posebno za tri horoskopska znaka – koji trebaju poduzeti taj korak vjere i zaroniti u to veliko nepoznato. Ljubav nije tako strašna kao što mislite, ali morate se posvetiti spoznaji. Napravimo to.

Tri horoskopska znaka najsretnija u ljubavi 3. februara:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Već morate imati u sebi da upijete želju da se uozbiljite sa svojom osobom, ali čini se da ste konačno spremni. Tijekom Mjeseca u trigonu sa Saturnom, osjećat ćete se kao da ste pali na ‘drugu stranu’, što znači, ako je nešto bilo potrebno da biste se osjećali dobro kad ste se skrasili s osobom s kojom ste, ovo je dan kada vidite to.

Vaša se percepcija danas mijenja, a kada se to dogodi, osjetit ćete potrebu da nešto drastično promijenite, ali proračunato. Ovaj tranzit ne znači biti impulzivan i vezati čvor iz hira. Današnje kozmičko nastojanje je da otkrijete što je najbolje za vas i vašeg partnera i onda to zapravo učinite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nema više isprika, nema više odgađanja stvari za ‘bolji dan’ koji dolazi. Danas je taj bolji dan i ako slušaš svoje srce, završit ćeš na puno boljem mjestu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2