LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Oktobar: Treća osoba će se umiješati u vezu OVOG znaka i pokušati ih rastaviti!

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Oktobar: Treća osoba će se umiješati u vezu OVOG znaka i pokušati ih rastaviti!

9 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Postupno se mijenja vaš stil života i proširili ste društvene krugove. Vaša voljena osoba se vjerojatno teže prilagođava tim promjenama i okolnostima. Budite od pomoći svojoj voljenoj osobi i objasnite mu da u tome nema ništa loše i da ne treba osjećati dozu nesigurnosti, pa možda čak i straha. Danas ćete dobiti podršku koju ćete cijeniti. To će učvrstiti vašu vezu.

 

BIK

Trebali biste razmisliti da je veza u kojoj ste sada nešto što vas ispunjava i nešto što vam mami  osmijeh na lice. Ako ste sretni i zadovoljni, to je odlično. Ali, ako nista, možda je vrijeme da krenete dalje. Dok pokušavate smiriti svoje unutarnje glasove, vidjet ćete svijet drugačiji i sva iznenađenja koja na vas čekaju. Uložite svoju energiju u produktivno okruženje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ako niste u vezi danas je idealan dan za pronalaženje svoje srodne duše. Oni koji su u vezi trebali bi se odmoriti i uzeti predah od užurbanog načina života i učinite stvari koje ih čine sretnima i veselima, kao i one stvari za koje općenito nemaju vremena. Ponekad se dve osobe moraju doslovno raspasti da bi shvatili koliko zapravo znače jedno drugome. Ne čekajte da se to desi i ne testirajte svoju vezu.

 

RAK

Najviše vjerujete u sebi i najzadovoljniji ste kada probleme i brige rješavate sami, ali otkrit ćete da dijeljenje s partnerom može biti od velike pomoći. Dobit ćete podršku partnera, kao i što će vam ponuditi pomoć. Ako su problemi kojim slučajem vezani za vaš ljubavni odnos, najbolje bi bilo za izađete na neko javno mjesto, npr. u obližnji kafic na kavu, jer na taj način ćete spriječiti galamu, pa čak i svađu.

 

LAV

Danas ćete iznova imati potrebu impresionirati voljenu osobu. Možda sa novom frizurom ili možda sa nekom izazovnom odjevnom kombijacijom. Nema sumnje da će se to vašem partneru dopasti i dobit ćete punu podršku da nastavite i dalje sa novim iznenađenjima. To se dobar put da ostanete zauvijek zaljubljeni.

 

DJEVICA

Možda će se pojaviti osoba koja će se pokušati umiješati u vašu ljubavnu vezu. Koliko će u tome uspjeti, to mnogo ovisi o vama. Ako ćete slušati sve što kaže, pod utjecajem toga možda ćete donijeti posve pogrešne odluke. Ali, ako poslušate i što vam voljena osoba kaže i ako imate malo više povjerenja, onda vaša odluka može biti posve drukčija.

VAGA

Onima koji nisu u vezi već su pomalo dosadile prolazne i kratkotrajne veze i danas će posebno žudjeti za čvrstom i stabilnom vezom. Oni koji su u vezi i imaju probleme, danas jednostavno trebaju predah i vrijeme samo za sebe. Uvjerite partnera da vam da dovoljno prostora i zraka danas.

 

ŠKORPIJA

Ako ste danas odlučili započeti s neki vezu, danas nije vrijeme za romantične trenutke. Međutim, bračni parovi mogu uz malo truda uspjeti obnoviti svoje udaljene odnose i postati bliskiji. Možda ćete osjećati da vam ljubav nameće odgovornosti za koje niste spremni ili koje su za vas previše zahtjevne, ali morate biti strpljivi i tolerantni da biste se mogli izdići sa ove neprikladne situacije.

 

STRIJELAC

Vrijeme je da prestanete gledati svoju vezu kroz ružičaste naočale i napravite nešto što bi moglo barem donekle osigurati bolju zajedničku budućnost. Osim toga ne morate biti u vezi zato što jednostavno morate ili zbog osuda drugih. Ako vas veza ne čini sretnima, vrijeme je da krenete dalje.

 

JARAC

U potrazi ste za ljubavlju, ali nikako da pronađete onu pravu osobu koja bi vam posve odgovarala. Možda je vrijeme da obustavite potragu, jer netko vama blizak gaji velike emocije prema vama, samo što vi to ne znate, a ta osoba nema dovoljno hrabrosti da vam prizna. Ili je možda prisutan strah od odbijanja i čeka da vi napravite prvi korak. Danas ćete shvatiti o kome se radi i otvoriti put do vašeg srca.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovo je sjajan dan jer ćete moći otvoreno komunicirati sa svojom voljenom osobom. Dugo ste čekali da možete posve otvoreno razgovarati i otkriti sve svoje brige i tajne. Omogućit će priljev entuzijazma i osim što ste ljubavni par, postati ćete i pravi prijatelji.

 

RIBE

Možda će vas voljena osoba oboriti sa nogu sa iznenađenjem koje će vam prirediti. Budite spremni na obiteljsko i prijateljsko druženje uz intimnu večeru. Ako niste u vezi, ova gesta vam možda pomogne da upoznate budućeg partnera i u skladu s tim donosite odluke o budućnosti.