DNEVNI HOROSKOP za 3. Februar: Netko mora riskirati i KUPITI SREĆKU, jer sreća je danas na njegovoj strani!

OVAN

Danas ste emotivniji nego inače i time riskirate svoju ranjivost za druge. Na poslu ćete apsorbirati pritisak koji će vas zamarati do kraja dana. Pokušajte podijeliti svoj posao među suigračima ili zakažite neki posao za neki drugi dan. Uzmite nekoliko radova i izradite kvalitetan rad. Možda ćete uživati ​​u ukusnom obroku s nekim posebnim.

 

BIK

Od vitalnog je značaja da svu vjeru stavite na svoj logički um, a ne na instinkt koji se pokazao ne tako pouzdanim. Ovo je obavezno kada imate posla s nekim tko vam je blizak, ali možda se urotio protiv vas. Ne biste se trebali ustručavati poduzeti odlučnu akciju nakon što shvatite što vam um govori da učinite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas možete riskirati kupnju srećke. Pobjeda je sasvim očita jer će danas sreća biti na vašoj strani. Situacija može zahtijevati da budete malo asertivni sa svojim stajalištem. Vaša šutnja može biti pogrešno shvaćena i dovest će vas u sumnjivu poziciju. Zato bolje ne dopustite nikome da stvori mišljenje protiv vas.

 

RAK

Ovaj dan može biti posebno značajan za vas. Doći će vam do novog uvida ili na vaše stajalište može utjecati druga osoba koja je možda potpuni stranac. Ono što ćete naučiti i razumjeti o sebi može odigrati ključnu ulogu u oblikovanju vašeg budućeg života i načina na koji se nosite s hitnim problemom u vašem životu koji vas trenutno zaokuplja.

 

LAV

Taj će vam dan vjerojatno razviti duhovnu notu. Možete se upustiti u neku vjersku aktivnost ili posjetiti svetište. Pročitajte neko inspirativno djelo ili biografiju velikog vođe jer ćete u tim djelima možda pronaći nešto vrlo relevantno za svoj život. Bolje je ne baviti se bučnim aktivnostima. Umjesto toga, provedite dan u tihoj kontemplaciji i moći ćete pronaći mir.

 

DJEVICA

Danas je povoljan dan za vas. Vaša ugodna osobnost privlači druge. Što god danas stavite u ruke, najvjerojatnije će biti uspješno. Prilično ste popularni. Vi ste artikulirani i učtivi i te su vas kvalitete dovele tu gdje ste danas. Samo nastavite biti isti, a da ne dopustite da vam ego i prijevare dođu na put.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 3. Februar: Netko mora riskirati i KUPITI SREĆKU, jer sreća je danas na njegovoj strani!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top