Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova subota, 4. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova subota, 4. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

2 veljače, 2023 0 By Admin

2. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Venera je trenutno unutar vašeg horoskopskog znaka, pomažući vam da iskoristite mekoću i ljubav koja je dio vaše urođene prirode. Kao Riba, ne možete a da se u svojim dubinama ne skrivate stvari koje često ne dijelite s drugima.

Niste tajnoviti, ali vam može biti izazov podijeliti sve što osjećate ili mislite jednostavno zato što je teško pronaći riječi za opis vašeg složenog procesa. U tome često pretjerujete, što je obično glavni kradljivac vašeg mira.

Na kraju ga kradete od sebe pokušavajući razmisliti o svim osjećajima i mislima koje imate. Umjesto toga, pokušajte disati kroz sve to i naučite usredotočiti svoje misli na ono što je stvarno. Umjesto da tražite što nije u redu u situaciji, tražite gdje je korist. Kada svoj fokus prebacite na pozitivnije, također se oslobađate brige koja vas udaljava od uživanja u svemu što imate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovo je posebno važan pomak za vas, Djevice, jer često čuvate mir uspoređujući ga s nekom verzijom u vašoj glavi koja je obično nedostižna. Vi ste horoskopski znak iscjeljivača, ali ste i jedan od horoskopskih znakova za koje je poznato da pokušavaju kontrolirati ishod ili pronaći sigurnost u onome što možete. Iako je to razumljivo, može biti i iscrpljujuće. Danas se pokušajte uskladiti s energijom i opustiti u onome što jest.

Potražite načine na koje u potpunosti kontrolirate sebe i sigurni ste osjećati se i biti u bilo kojem procesu u kojem se nalazite. Shvatite da vaše gledište ograničava sliku o tome kako bi stvari trebale biti i da je dopuštanje životu da vas iznenadi bolji način da postignete sve tvoji snovi.

Ovo će biti nevjerojatna godina pred vama, ali da biste u potpunosti uživali u njoj, morate pronaći mir u životu, ne izgledati kao slika koju imate u glavi i pronaći prihvaćanje unutar toga. Možete vi to.

Stranice: 1 2