VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Ljubavne zvijezde su se zaigrale i jednom zodijaku će pokloniti NESLUĆENU SREĆU!-

OVAN

Pred vama su dani kada ćete letjeti na krilima mašte. Ako ste puno maštali o nekome s kim biste željeli postati intimniji, možda će vam se želja konačno ispuniti Ako ste u vezi, onda nemate razloga za brigu. Ali ako se sve ovo temelji na željama, mogli biste biti u nevolji.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ako imate srećui prvi put izaći na spoj s nekim posebnim, budite ipak malo oprezni. Možete biti vrlo brzo uvučeni u prilično intenzivnu situaciju koja se kasnije može pokazati potpuno suprotnom  nego što ste zamišljali. Rasprava također neće riješiti ništa u ovom trenutku. Dopustite da se odnos prirodno razvija, ako je moguće.

 

 

BLIZANCI

Možete se susresti sa situacijom u kojoj vam netko pokušava podvaliti neiskrene osjećaje u određenoj romantičnoj situaciji. Dakle, nemojte biti u iskušenju da forsirate bilo što. U ovom trenutku bio bi to jako loš potez za vas.  Zato samo za sada polako.

 

 

RAK

Vaš uobičajeni mirni temperament mogao bi vas danas napustiti, mogli biste osjetiti snagu vaših emocija, kao nikad do sada. Ako ste uključeni u novu vezu, samo  pažljivo kako biste izbjegli neočekivane zamke. Ako ste već u trajnoj vezi, nemojte neopravdano optuživati partnera ako nemate nikakve dokaze. Morate ostati pametni.

 

 

LAV

Neke romantične situacije danas su na dnevnom redu. Ako tražite ljubav, nemojte se previše zanositi prvom osobom koja vam nudi sve što biste mogli poželjeti. Možda postoji problem koju nećete odmah uočiti. Uživajte u upoznavanju nekog novog, ali ne dajte odmah svoje srce.

 

 

DJEVICA

Imate priliku za prekrasno romantičan vikend ako dobro odigrate i uzmete u obzir sve opcije. Postoji mogućnost upoznavanjau s nekim tko vam može dramatično promijeniti život. Ali prije nego što krenete, morate biti sigurni da su vam neke stvari jasne. Ne želite žuriti ni u kakvoj situaciji oko koje imate i najmanju sumnju.

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Ljubavne zvijezde su se zaigrale i jednom zodijaku će pokloniti NESLUĆENU SREĆU!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top