VIKEND HOROSKOP: Jednom znaku će donijeti mnogo toga lijepog, a drugom loše vijesti i slomljeno srce!

VIKEND HOROSKOP: Jednom znaku će donijeti mnogo toga lijepog, a drugom loše vijesti i slomljeno srce!

12 listopada, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Vikend horoskop: Kreativni proces vas još uvijek vodi naprijed, ali vrijeme je da zaokružite stvari, završite s projektom ili završite ono što se već neko vrijeme događa. Ne dopustite da vas veze s prošlošću predugo drže na jednom mjestu. Vrijeme je da krenete dalje, vjerujući procesu, namjeri Univerzuma i vlastitoj budućnosti.

Ljubavne priče mogle bi doseći kritičnu točku u kojoj se prepoznaju nove informacije. Ako se previše toga podijeli i osobne granice budu ugrožene, ovaj nedostatak u sustavu trebat će popraviti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Niste raspoloženi da predugo ostanete na jednom mjestu, a promjene su postale neophodne, pomažući vam da se život razvija kako se vaše autentične ideje guraju naprijed.

Umjesto da govorite, djelujte i umjesto da se prepustite mračnim osjećajima ili mislima, učinite nešto dobro za svoje tijelo, dajući mu nježnost, njegu i zdravu rutinu za kojom žudi.

 

 

BLIZANCI

Piloti Kamikaza imali su dozvolu za povratak ako ne pronađu odgovarajuću metu. U tijeku je sukob između emocija i razuma i znate da do ideala neće doći ako ne držite poruke iz srca, baš kao što se one ne mogu postići bez praktičnosti i kontakta vašeg uma sa stvarnim svijetom.

Kako biste noge držali na zemlji i pronašli način da ostvarite svoje vizije, nastavite hodati, ostati u pokretu i obratiti pozornost na svoju rutinu i svoje fizičke potrebe.

 

 

RAK

Konačno ste shvatili stvari kada su se neke od njih pokvarile, pa ste zamišljali različite scenarije i pitali se jeste li krivo izračunali neke od svojih najvažnijih koraka. Pokušati naučiti o svojim greškama dobra je ideja kada ih ne tražite, čak i kad ste dali sve od sebe.

Ne dopustite da vas krivnja udalji od prihvaćanja i prelaska u novu fazu života gdje vas čekaju nove prilike.

 

 

LAV

Čini se da je ovo posljednji trenutak da učinite nešto drastično i mogli bi napraviti čistu pauzu, odrezati stvari koje su ih opteretile ili napraviti veliku promjenu koju do sada zapravo niste planirali napraviti. Sve dok su vaša djela usklađena s vašim instinktima, nemate se čega bojati.

Dileme bi također mogle biti jače nego ikad, a stvari koje su vas razdvojile u dvije različite stvarnosti i želje danas bi mogle postati gotovo nemoguće podnijeti. Možda postoji sredina, ali ako je nema, vjerujte u veći poredak stvari i nemojte dugo ostati zaglavljeni na jednom mjestu.

 

 

DJEVICA

Ne možete poništiti prošlost i ono što je ona iznijela iz vašeg osobnog područja kontrole, pa biste mogli prihvatiti i okolnosti koje niste sami definirali, odluke drugih ljudi, te se prepustiti stvaranju nečeg boljeg u budućnosti.

Nitko nije predodređen ostati vezan za ono što je nekad bio. Podsjetite se ove činjenice i zapamtite da vas nije definirao nijedan događaj iz prošlosti. Danas imate drugačiji izbor.

VAGA

Možda ste idealizirali određene ljude i situacije, ali to vas ne bi trebalo spriječiti da vjerujete svojim osjećajima i stvarima koje ćete učiniti. Dok vas je prošlost naučila važnim lekcijama, jedna od njih ne smije biti nepovjerenje i zatvoreno srce. Vaši osjećaji trebaju nastaviti teći, bez obzira na sve.

Energije su neko vrijeme zapele. Ali sve se mijenja brzo i bez opravdanja. Ukrcajte se na rollercoasteru i izvucite najbolje iz svake situacije koja vam se nađe.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete se zabrinuti zbog stvari koje se čine ponavljajućim. Čak i ako nema pravog razloga za brigu. Uzmite svoje osjećaje i misli ozbiljno, ali ne dopustite im da definiraju ono u što vjerujete dok ne provjerite sve činjenice. I provjerite postoje li mogućnosti kojih u ovom trenutku niste svjesni.

Budite ljubazni i nježni prema sebi. Grubost je dugo bila zahtjevna i potrebno vam je više suosjećanja, ljubavi i podrške, a ne bilo kakve strože smjernice i struktura.

 

 

STRIJELAC

Ako udarite psa automobilom u Singapuru, prema zakonu morate stati i pomoći. Nema izmicanja iz situacije kada stvari postanu guste i očito nema povratka. Ne uzimajte ništa olako i promatrajte signale koji vas okružuju na svakom koraku.

Odvojite vrijeme za odmor i razmišljanje o svim stvarima koje su se događale u posljednje vrijeme, i onima koje se događaju danas. Potrebna vam je samoća da razbistrite svoj um i utjecaje koji dolaze iz tuđih riječi i perspektiva.

 

 

JARAC

Ovo je emotivno izazovan dan. Možda ćete se osjećati kao da stojite na rubu litice i dok nema povratka, ne želite ni koračati naprijed. Ne dopustite da vas strah udalji od važnih poteza koje morate učiniti kako bi vaša energija nastavila teći.

Vježbajte, hodajte, plivajte i dobro se brinite o svom tijelu. Kretanje će vam pomoći da se oslobodite napetosti u svom umu i podsjetit će vas kako je doista lako napraviti sljedeći korak.

 

 

VODOLIJA

Došao je trenutak da razmislite o promjenama koje bi vas usrećile i vratit ćete se pitanjima koja su ostala neriješena kako biste ih riješili. Ne isključujte pritom svoje emocije i pustite ih da teku. Pustite ih iskreno otvorenog srca, tako da se konačno možete izliječiti, osloboditi i krenuti dalje.

Prošlost ne definira vašu budućnost, ali je temelj na kojem morate raditi. Učinite sve što možete za svoje sutra, čineći male, ali postojane i praktične korake.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Nikada niste razmišljali o učincima koje bi drugi ljudi mogli imati na stvari za koje mislite da su sveti, i morate zaštititi ono što je vašem srcu drago od onih koji to ne vide na sličan način.

Nemojte se zavaravati namjerama o kojima se govori, osim ako ne osjećate smiren osjećaj povjerenja u trbuhu i srcu. Vaši instinkti su uvijek oni na koje se možete osloniti.