Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 2. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 2. februar

1 veljače, 2023 0 By Admin

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ono što je danas super lijepo je da ne osjećate tu ljutitu potrebu za dokazivanjem, a samo to je zlata vrijedno. To znači da ste u vlastitom ljubavnom životu zaboravili da se zapravo možete opustiti. Ne morate se uvijek dokazivati, a uz Sunce u trigonu Mjesec koji vam donosi mogućnost izbora da zaboravite sebe, danas ćete uvidjeti da je gubitak sebe ipak bila dobra ideja.

To ne znači zaboraviti tko ste ili u što vjerujete, ali znači da ste na ovaj dan u mogućnosti ostaviti po strani svoje ljutnje, svoju ljubomoru, svoju posesivnost…  Danas, za vrijeme Sunčevog trigona Mjeseca, vi, možda po prvi put u svom životu, možete vidjeti da zapravo ne morate učiniti mnogo da dobijete ljubav koja vam dolazi. Današnji dan vam pokazuje da se možete opustiti i vjerovati da ste, bez obzira što radite, voljeni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Jedan od atributa koji dolazi uz Sunce u trigonu Mjesec je svijest o potrebi za spontanošću. Nikada vam se nije sviđala ideja konformacije i koliko god vam rutina odgovarala u kreativnom životu, toliko vam počinje smetati kada je u pitanju vaš ljubavni život, danas se stvari mijenjaju.

Današnji dan vam donosi novi skup varijabli s kojima možete raditi, a to je zato što je vaš partner primijetio ‘smetnju’ rutine i iako ova rutina stvarno funkcionira za oboje, nema razloga zašto ne biste mogli nadograđivati to. A danas, donosi vam priliku da to učinite.

Možda ćete unijeti neobičnu novu ideju u vezu, onu koja se ne očekuje. Ono što je vama najvažnije, Strijelče, je da stvarima ne ponestane previše spontanosti. Želite stvari svježe, ali pouzdane, a danas je dan kada ćete dobiti ono što želite.

Stranice: 1 2