Tokom prvih dana februara OVOM znaku će se vratiti BIVŠI PARTNER, dok OVA 2 znaka moraju napraviti prvi korak jer bit će im uzvraćeno ljubavlju…

OVAN

U potrazi za ljubavlju prešli ste predaleko, ali bez potrage! Ne morate ići dalje. Netko tko je bio blizak prijatelj je onaj tko je zaljubljen u vas, ali vam to ne priznaje. On ili ona se možda boje odbijanja ili žele da ih ti prvi zaprosiš! Provedite neko vrijeme s njim i otkrit ćete put do njegovog srca.

 

BIK

Možda će vas privući netko iz drugačijeg kulturnog podrijetla ili čak iz druge zemlje. Možda ćete se osjećati strastveno i emocionalno nabijeni prema ovoj osobi. Ostala događanja će nestati kada budete s ovom osobom. A taj susret može i dobiti oblik ako Svevišnji hoće!

 

BLIZANCI

Financijski ste jaki i možete impresionirati svaki izlazak. Ali za razliku od većine ljudi, naići ćete na neke koji će htjeti vidjeti vaše prirodne talente i voljet će vas takvi kakvi jeste! Počet ćete razmišljati o ovoj osobi i nesvjesni biste se uskoro mogli romantično spetljati s tom osobom. Dobar izbor, samo naprijed!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovih dana možda se vratite bivšoj ljubavi! Imali ste određene razlike među sobom kada ste se razišli sa svojim voljenim! Međutim, morate uzeti vremena za razmišljanje o ponovnom useljenju jer ovo nisu baš dobri dani za donošenje bilo kakve odluke! Imat ćete dovoljno vremena da riješite sve što vam je na umu!

 

LAV

Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne valove energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego što je to normalno i vjerojatno ćete biti u nedoumici kako s tim postupiti. Ako ste slobodni, mogli biste odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršen je dan za eksperimentiranje s vašom vezom, čak i ako to nikada niste planirali.

 

DJEVICA

Možda ćete naići na nekoga tko vas se prilično dojmio kao osoba, ali imate određena mentalna ograničenja. Želiš odabrati nekog na temelju onoga što ti sve nudi! Ali ljubav nije tako zahtjevna. Dakle, ako želite voljeti i želite biti voljeni, morate odustati od ove ideologije i vjerovati u dijeljenje!

Nastavak na sljedećoj strani…

Tokom prvih dana februara OVOM znaku će se vratiti BIVŠI PARTNER, dok OVA 2 znaka moraju napraviti prvi korak jer bit će im uzvraćeno ljubavlju…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top