Ovo će biti IDEALNI DANI za POMIRENJE znakova koji se VOLE, a NISU ZAJEDNO…

Ovo će biti IDEALNI DANI za POMIRENJE znakova koji se VOLE, a NISU ZAJEDNO…

7 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Volite li romantična iznenađenja, ovo bi mogli biti izvanredni dani za vas. Možda ste već osjetili kako se nešto mijenja u zraku, iako ne znate s kakvim ćete se neočekivanim užitkom susresti. Otvorite svoj um i srce mogućnostima koje vas okružuju, osobito ako se čini da dolaze niotkuda. Što se tiče ljubavnihpitanja, iskorištavanje pozitivne energije kojoj imate pristup donijet će slatke nagrade.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Birat će se izbor, a to možda neće biti lako. Mogli biste se kretati, duboko angažirani u svom poslu, kad bi slučajni susret s nekim posebnim mogao stići bez upozorenja. Koristite priliku koju vam život pruža? Ovo je odluka s kojom biste se mogli suočiti na ovih dana. Oslonite se na svoju pragmatičnu logiku i stvari će krenuti u jednom smjeru. Naslonite se na svoje gladno srce i mogao bi se dogoditi vrlo različit ishod.

 

 

BLIZANCI

Nije neobično da uskočite u dnevne događaje s produktivnom pčelom u poklopcu motora, spremnom za osvajanje svijeta. Danas, međutim, situacija u ljubavnom životu može zahtijevati da usporite tempo i zamolite planete za malu pomoć. Ako se krećete prebrzo, možda u ovom trenutku nećete uočiti potencijalne mogućnosti za rast i poboljšanje odnosa. Pruža vam se prilika za unaprjeđenje ljubavnih pitanja, ali nećete ništa jasno vidjeti ako žurite unaokolo pokušavajući riješiti stvari. Stop! Odgovor će stići okružen u miru i tišini.

 

 

RAK

Razumljivo je da ste izgradili neke pouzdane granice kako biste zaštitili svoje srce od ozljeda, a vaš način pristupa pitanjima ljubavi i romantike često vam je dobro uspio. U ovom trenutku, međutim, pokazuje vam se vrijednost da se malo opustite i preuzmete nekoliko hrabrih rizika, osobito ako vas intuicija tjera naprijed. To ne znači da trebate odbaciti cijelu svoju filozofiju ljubavi, ali ne bi škodilo povremeno malo ispružiti krila. Odlučite se za razigranu, avanturističku atmosferu danas i gledajte što se može dogoditi!

 

LAV

Biti neodlučan u vezi ljubavi za svakoga trenutno može biti nezgodno, ali za vas bi to moglo biti potpuno zbunjujuće. Okolnosti u vašem romantičnom svijetu općenito su pozitivne, ali postoji nagovještaj vibracije koja dolazi i odlazi, nešto što vam ne pristaje, iako niste u mogućnosti staviti prst na to. Usredotočeni ste na ljubavnu radost, ali ste i ozbiljni u pogledu budućnosti i želite biti proaktivniji u pogledu onoga što dolazi. Možda se osjećate kao kontradiktorna energija koju doživljavate u ovom trenutku, ali sve će to uravnotežiti i odražavati vašu istinu prije nego kasnije. Zaronite duboko u odgovore. Oni će doći.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

DJEVICA

Ako postoji lekcija na koju većina nas treba podsjetiti, to je da ljubav gotovo nikada nije zgodna. Ljubav može biti neuredna, kaotična, nebeska, strastvena, nepredvidiva, mijenja život, neblagovremeno i tisuću drugih pridjeva. Dakle, kad se zalažete da naporno radite na osobnom projektu, a netko koga volite prijeti da će vas izbaciti s kursa, razmislite o tome da ne reagirate na svoj uobičajeni način. Umjesto toga, razmislite o pozitivnim posljedicama naginjanja ljubavi, umjesto da se fokusirate na laser na svom poslu. Ono što se na prvi pogled čini kao neželjeni prekid mogao bi na kraju postati najbolji dio vašeg dana. Otvorite li svoje srce i um blagu izravno u svojoj sredini.

VAGA

Tako je dobar osjećaj znati da ste upravo usred romantičnog otkrića. Možda se odlično zabavljate s nekim posebnim u svom svijetu, ali prekid zabave zbog rokova povezanih s poslom mogao bi vam pogoršati dan. Dobra vijest je da svi vaši zadaci nisu dospjeli danas, stoga dajte prioritet onima koji ne mogu čekati i odložite one koji to mogu: Romantika je nezgodna, ali ne čini je pogrešnom. Pogledajte što možete učiniti kako biste oslobodili dodatno vrijeme za zabavu, jer trenutno teče tako žarko.

 

 

ŠKORPIJA

Danas imate veliki izbor. Dolazite li duboko i ozbiljno do ljubavnih pitanja ili držite stvari laganima? Između vas i nekoga s kim ste uključeni postoji neka prilično intenzivna energija, ali dovoljno ste mudri da znate da je to privremeno, a čekanje na jakim vjetrovima će vam dobro najaviti. Osim ako se ne osjećate posebno reflektirajuće, a sve što želite učiniti je razmisliti o ljubavnim stvarima, najbolje bi bilo da sada prihvatite bezbrižnu atmosferu. Zabavite se i pogledajte kako vam romantika brzo uljepšava dan.

 

STRIJELAC

Razumljivo je da biste htjeli biti sami ako se osjećate introspektivno. Sviđalo vam se to ili ne, vaš ljubavnik ili partner mogao bi pokušati privući vašu pažnju i to iz vrlo dobrih razloga. Naravno, možda ćete se isprva naljutiti na njih, ali ako otvorite svoje srce i vidite da se samo pokušavaju povezati, možda ćete provesti vrijeme svog života. Očigledno, sada morate sami donositi odluke o ljubavi, ali ako kažete da na radost, nikada nećete požaliti.

 

 

JARAC

Sklad s kojim se krećete kroz ove dane impresionirat će čak i vas, a vi ćete se zabaviti s obavljanjem posla bez napora. Biti ćete iznimno učinkoviti pri obavljanju poslova ili super kreativni kad se usredotočite na druge složene zadatke. Romantični prekid mogao bi vam zaprijetiti skretanjem s kursa, ali poput prvaka koji ste, nosit ćete se s tim strpljenjem i klasom. Ako ste čekali priliku za razgovor o teškom problemu s nekim koga volite, ovo bi mogao biti pravi trenutak za to, jer trenutno nema mnogo toga s čime se ne možete pomiriti.

 

 

VODOLIJA

Što više postignete početkom ovih dana, ostatak dana bit će vam ugodniji, pogotovo ako imate planove sa posebno dragom osobom. Određeni izazovi na poslu mogu vam trenutno zakomplicirati stvari, ali marljivim prelaskom stvari sa vašeg popisa obaveza, jednu po jednu, imat ćete dovoljno vremena za zabavu i romantiku. Prizovite svoju najaktivniju moć i zauzmite se poslovno kako biste se mogli nagraditi jednim od najvećih životnih užitaka. Romantikom!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Čak i najbolji i najizdržljiviji odnosi nailaze na povremenu grubu točku, nešto s čime se možda sada bavite. Ako počnete osjećati da vaš ljubavnik ili partner namjerno vodi borbu s vama ili vas uznemirava nečim za što znaju da vam gura gumbe, mogli biste neobično odletjeti s drške, što nije vaša uobičajena reakcija. Budite svjesni svoje sklonosti drami u ovom trenutku, osobito kad je ljubav u pitanju. Vaši su osjećaji stvarni i možete ih priznati. Kako ćete na njih reagirati je sasvim druga priča.