Netko će imati SVE razloge da ove dane PAMTI JAKO DUGO – konačno dolaze dugo iščekivani dani!

OVAN

Trenutni ili potencijalni ljubavni partner može ispasti iz vida i ne odgovarati na vaše pozive. Mogli biste paničariti, pitajući se je li vaš prijatelj izgubio interes. Nemojte prebrzo donositi zaključke. Vaš partner može biti uključen u druge stvari. Sjetite se stare izreke: “Ako nešto voliš, pusti to.” Ako se držiš, nikad nije bilo tvoje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

U vašem domu bi se moglo održati okupljanje vidovnjaka, umjetnika i duhovno orijentiranih ljudi. Ovo može biti fascinantan i poticajan sastanak, ali možda postoji netko tko voli izazivati ​​kontroverze i rasprave. Budite svjesni ove mogućnosti i kratko je spojite ako možete, inače bi ovaj obećavajući susret mogao završiti s pretučenim egom i izlomljenim osjećajima.

 

 

BLIZANCI

Predmet koji ste željeli pohađati može se otvoriti i poželjet ćete se odmah prijaviti. Možda ćete imati nekoliko poteškoća. Ako se pokušate prijaviti telefonom, linija je možda zauzeta. Ako se upišete putem interneta, web stranica bi se mogla srušiti. Nemojte se obeshrabriti i odustati. To su samo privremena kašnjenja. Nećete htjeti propustiti sat. Nastavi pokušavati!

 

 

RAK

Imate li puno novca u investicijama? Čak i ako imate samo štedni račun ili dionički kapital, mogli biste biti pomalo zbunjeni kada burza skoči. Iza kulisa se događa mnogo toga što šira javnost ne zna. Situacija je prolazna. Tržište bi se trebalo vratiti u normalu prije predugo.

 

 

LAV

Ljubavni partner može izgledati rastrojeno. Nemojte prebrzo zaključiti da je vaš prijatelj pronašao nekog drugog. Vjerojatnije je da će se problem usredotočiti na prepreke na koje je vaš partner naišao u postizanju željenog cilja. Kada vaš prijatelj odluči ovo podijeliti s vama, možda ćete moći malo rasvijetliti situaciju.

 

 

DJEVICA

Oprema bi vam mogla zadati probleme. Vjerojatno ste dobri u radu s njim, ali kada je riječ o rješavanju problema, možda nećete znati onoliko koliko biste trebali. Nemojte se izluđivati ​​od brige o tome. Pozovite prijatelja ili kolegu da vam pomogne, ili još bolje, pozovite stručnjaka. Osjećat ćete se samopouzdanije i napraviti puno više.

Nastavak na idućoj stranici…

Netko će imati SVE razloge da ove dane PAMTI JAKO DUGO – konačno dolaze dugo iščekivani dani!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top