NEDELJNI HOROSKOP od 3. do 10. Februara: Najvise sreće ove sedmice će imati čak dva znaka – kreće im novi period, financijski dobitak i prava životna sreća!

OVAN

Intuicija i promišljenost bit će vaš modus operandi ovog tjedna. Pripremite se za ulazak u zaista dobru knjigu, jer ovo je nešto što povremeno radite. Volite uroniti u proučavanje nečega izvan utabanih staza, nečega ezoterijskog ili duhovnog.

Informacije koje naučite koristite kako biste lakše donijeli te odluke, a ovaj tjedan, više nego ikad prije, doista vam je potreban trijezan i izravan put kojim ćete slijediti. Tražili ste svrhu i smisao, svi to činimo, pa ipak, ovaj tjedan ćete se možda osjećati da ste naletjeli na nešto što izaziva strahopoštovanje. Odvojite vrijeme i prepustite se tim studijama jer će vam kasnije u životu dobro doći.

 

 

BIK

Vjerojatno možete reći da je ovo bio relativno naporan period, iako biste više voljeli da su sve aktivnosti više povezane s ljubavlju, a manje poslovno.

Osjetit ćete da se život počinje pomalo izjednačavati. To je radnja koja generira više akcije, pa iako se niste uspjeli koncentrirati na teme koje vam najviše prijaju, tijekom tjedna ćete se osjećati sve zadovoljnije svojim trenutnim trenutkom.
Planeti vam mogu potaknuti stare uspomene, neke tužne, a druge nostalgične. Ovaj tjedan možete očekivati ​​da ćete se vratiti na pravi put, a kako mjesec bude odmicao, ljubav će vam biti više ključna tema nego ovaj tjedan.

 

 

BLIZANCI

Ovaj tjedan, doživjet ćete zanimljiv razvoj događaja, a to će se vrtjeti oko financija i nadogradnje. Novac vam dolazi, iako možda neće stići na uobičajen način kao plaća ako ste netko tko prima autorske naknade, očekujte veliki ček ovog tjedna.

Ako ste očekivali isplatu zbog nekih sudskih postupaka, možete se veseliti tome što će se ovaj tjedan očitovati. Možda ćete htjeti uložiti dio tog novca, pokušajte se kloniti potrošnje svega, odmah.  Ovo je vaš izbor, dobar dio je što ga imate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

U ljubavi i prijateljstvu, ovo je jedan od vaših boljih tjedana. Partnerstva svih vrsta odvijat će se glatko i bez problema, što bi vam značajno uljepšalo tjedan. Odluke će biti lako donositi, a budući da je vaša intuicija na visokom nivou, nećete požaliti niti ćete povući bilo kakve ishitrene ili impulzivne poteze.

Prolazite kroz tjedan s povjerenjem i dobro zarađenim osjećajem jasnoće. Bit ćete spremni slijediti novi cilj, bit ćete potpuno ‘u zoni’, spremni za nove avanture, s pozitivnim stavom.

 

LAV

Veselite se lakom tjednu i imate sreće jer vam ovaj neće donijeti ništa osim lakoće, možda čak i previše. Volite kad vam stvari idu na ruku, a opet, možda ćete osjetiti nedostatak izazova u svom životu. Žudite za avanturom i bijegom  i možda ćete se jednostavno zateći kako planirate veliki izlet, tijekom tjedna.

Spontanost je ono što je potrebno, pa se ‘planovi’ mogu zanemariti  sve dok možete pronaći aktivnost koja tjera vaše sokove. Željni ste intelektualnog razgovora i romantičnog uzbuđenja, a do petka u tjednu oboje biste trebali doživjeti u izobilju.

 

 

DJEVICA

Možete se potapšati po leđima jer ste dopustili da ta intenzivna energija prožme vaše samo biće, jer ste uistinu od toga imali koristi na toliko mnogo razina. Ovoga tjedna gledate svoju stvarnu fizičku lokaciju, možda je došlo vrijeme za promjenu.

I premda promjena mjesta nije nešto što će se dogoditi ovog tjedna, početna misao će vam se dogoditi, a ta se misao može jednostavno pretvoriti u potpunu opsesiju. Htjet ćete se preseliti, istražiti. Odvažni ste i hrabri, a sada je vrijeme da pokrenete motor.

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 3. do 10. Februara: Najvise sreće ove sedmice će imati čak dva znaka – kreće im novi period, financijski dobitak i prava životna sreća!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top