LJUBAVNI HOROSKOP za 10. Oktobar: Vaga će se zaljubiti, Ovan će uživati, Blizanci će upoznati zanimljivu osobu…

LJUBAVNI HOROSKOP za 10. Oktobar: Vaga će se zaljubiti, Ovan će uživati, Blizanci će upoznati zanimljivu osobu…

9 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas imate vrlo zanimljiv prijedlog na tanjuru. Partner vas može iznenada iznenaditi želeći predanost vezi učiniti dubljom i jačom. Tamo gdje se odluči dati vam to do znanja, možda neće biti u udobnosti doma, ali tako nevjerojatno da ćete pomislit da sanjate. Dakle, hoćete li reći da?

 

 

BIK

Imate sve šanse da romantično provedete sjajan dan. Možda ćete se sresti s nekim tko osporava vaš osjećaj dužnosti i autoriteta i ima vrlo nekonvencionalan pristup odnosima. Međutim, ovo će vam vjerojatno biti jako dobro, jer trebate malo protresti kako biste ponovno vidjeli čaroliju u životu.

 

 

BLIZANCI

Obožavat ćete danas, jer je to prilika da stvari krenu u nered, veze izviru iz nule, a čini se da svijet pomalo poludi na divan način. Mogli biste odmah upoznati nekoga s kim ćete kliknuti na prvu. Samo ćete znati da je to to. Vjerujte svojim instinktima jer oni rijetko griješe.

 

 

RAK

Danas možete očekivati ​​neke vrlo jedinstvene događaje. Ako je vaš odnos s tom posebnom osobom u posljednje vrijeme malo zastao, dajte si vremena. Iskoristite ovo vrijeme da odete i učinite nešto potpuno drugačije, a i zabavno. Isprobajte nešto što će vam podići raspoloženje i vratiti duh smijeha u partnerstvo. Bit ćete jako zadovoljni ishodom.

 

 

LAV

Možda ćete otkriti da vam se sprema nekoliko iznenađenja. Dan može početi dovoljno dobro, ali bi se odjednom mogao pretvoriti u divlju ekstravagancu nepoznatih razmjera. Mogli biste komunicirati s nekim tko ima iste čudesne hobije kao i vi, a koji također ima vrlo čudne, drage i nekomplicirane načine da bude sam. Ako se osjećate dobro, krenite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

DJEVICA

Možda ćete na slobodi naići na neke prilično čudne i usamljene duše. Danas imate sve prilike sjesti kraj jednog od njih na to dugo putovanje vlakom ili avionom na koje namjeravate. Možda se niste cjenkali zbog mogućnosti zaljubljivanja. Ako mislite da se ne možete nositi, ostanite kod kuće.

VAGA

Danas ćete uživati ​​u svim vrstama interakcija. Možda ćete naići na osobu koja ima strašno čudne ukuse. Kako nikada ne biste propustili priliku za razgovor sa živim čudakom, vjerojatno ćete tu osobu uključiti u razgovor. Samo nemojte biti iznenađeni što će se sljedeće dogoditi. Nazovite to ljubavlju, strašću – što god da je, vruće je!

 

 

ŠKORPIJA

Danas ćete osjetiti potrebu za slobodom. Imate mnogo ideja i projekata koje biste jako voljeli isprobati sami, a zaista biste mogli s malo prostora. Nema potrebe stvarati loše osjećaje između vas i vaše voljene osobe. Samo objasnite da će vrijeme provedeno sami značiti da ćete kasnije puno više uživati ​​u društvu jedno drugoga.

 

 

STRIJELAC

Danas vaš partner može imati želju da vas odvede negdje posve drugačije. Oboje želite eksperimentirati s novim idejama. To će vam učiniti puno dobra, pogotovo ako ste išli na ista stara mjesta. Možda ćete otkriti da to otkriva potpuno novi aspekt vašeg odnosa i zbližava vas.

 

 

JARAC

Ovaj dan donosi želju za eksperimentiranjem s vašim partnerstvom. Možda ste upali u kolotečinu, ali sada je prilika da podivljate i učinite nešto potpuno drugačije. Što god ovo uključilo, oboje će vam dati novi nalet kreativne energije, a također će vas i zbližiti kroz istraživanje novih dimenzija odnosa.

 

 

VODOLIJA

Danas ćete biti u interakciji s novim ljudima, a također ćete uživati ​​u brojnim novim kontaktima koje ostvarujete. Jedna od tih interakcija može uključivati ​​i lice iz prošlosti, nekoga za koga ste nekad brinuli, a zatim zaboravili kako vrijeme prolazi. Sada se ponovno nalazite i ono što se dogodi moglo bi vas potpuno iznenaditi. Ugodan dan!

 

 

RIBE

Osjećate potrebu da odvedete svoju voljenu osobu negdje potpuno, krajnje i uistinu drugačije. Možda neće shvatiti što joj spremate, ali joj recite da se pripremi na neočekivano. To će najvjerojatnije učvrstiti odnos na novi način jer vas okuplja u uzbudljivoj novoj situaciji.