LJUBAV od 3. do 10. Februara: OVA 2 znaka će biti LUDI OD SREĆE! Jedan jer će doživjet ljubav na prvi pogled, a drugi zbog povratka bivšeg!

Ovan

Rutina vam je jako važna, ali unutar vaše ljubavne veze može vas malo potstimulirati.

Iako cijenite dobru osnovu za svoju vezu, ipak želite biti iznenađeni i zajedno isprobati nove stvari. Kako biste zadržali začin u svojoj povezanosti, možda ćete htjeti isprobati nove zaokrete svoje već uspostavljene rutine.

 

Bik

Možete se osjećati kao da uvijek tražite bijeg unutar svoje veze, ne zato što ne volite svog partnera, već zato što se ne osjećate kao da ste uistinu još uvijek slobodni s njim.

Ova veza može biti restriktivnija nego što vam je trenutno potrebno. Ovo bi mogao biti tjedan za izražavanje ovih zabrinutosti i pronalaženje načina da budete vi izvan svoje veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci

Svoje veze trebate uzeti za nominalnu vrijednost umjesto da posegnete za dubljim značenjem u partnerovim postupcima ili potezima.

Možda ćete se osjećati kao da vas osobno napada način na koji se ponašaju, a iako neki dijelovi toga mogu biti istiniti, možda ćete otkriti da u ovom trenutku više reagira nesigurnost vaše psihe nego vi sami.

 

Rak

Da biste vidjeli uspjeh u svojim romantičnim vezama, ovaj tjedan morate biti fleksibilni. Ne možete biti toliko kruti u svojim vezama da biste sagnili volju svog partnera.

Postavite svoja očekivanja da napravite kompromis umjesto da nekoga snažno naoružavate da radi ono što želite. Vašem partneru to može trebati više nego što to dopušta.

 

LAV

Imate sjajne prizore o tome kamo želite da ova veza ide. Međutim, jeste li se spremni posvetiti ovom nizu veza?

Ako uspostavljate odnose, shvatite da dajete obećanja koja ćete morati ili ispuniti ili prekinuti. Što vam je od ovoga najbolje?

 

Djevica

Ovaj će tjedan biti od koristi za vaše veze jer utvrđuju svoju dugovječnost i pokazuju svoju pravu procjenu koliko vjerne mogu biti.

Ovaj tjedan moći ćete pokazati iznimno strpljenje. Iskoristite ovo da biste mogli čuti svog partnera umjesto da reagirate na njega kada s vama podijele svoje probleme.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV od 3. do 10. Februara: OVA 2 znaka će biti LUDI OD SREĆE! Jedan jer će doživjet ljubav na prvi pogled, a drugi zbog povratka bivšeg!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top