HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA od 1. do 15. Februara: Prva polovina mjeseca će OVIM znakovima biti savršena, oni će doslovno uživati…

OVAN

Istraživanja su pokazala da brokula smanjuje vjerojatnost raka dojke. Iako znate što vašem tijelu čini dobro, imate problema s donošenjem odluke učiniti ono što je najbolje za njega. Postoje energije koje sežu mnogo dublje od onoga što mislite da bi vaše odluke trebale biti.

Nemojte biti prestrogi prema sebi zbog onoga što je nesavršeno i na klimavim temeljima. Možete učiniti samo toliko i važno je pogledati unutra i vidjeti gdje leže određeni destruktivni obrasci kako biste ih mogli ostaviti iza sebe.

 

BIK

Ovo bi moglo biti dobro vrijeme da zatražite povišicu i razgovarate o financijskim planovima koji bi mogli donijeti posebne koristi. Kreativni procesi i rad će se isplatiti, a vaša rutina ne bi trebala biti definirana samo zonom udobnosti kada vaši talenti jedva čekaju da ih podijelite s drugim ljudima.

Okrenite se timskom radu i zdravoj suradnji, ali samo s nekim u koga imate povjerenja. Čini se da je pravo vrijeme za promjenu na koju ste čekali neko vrijeme.

 

BLIZANCI

Postoji duboki osjećaj značenja u nekim vašim prijateljstvima. To bi vam trebalo pomoći da uspostavite novi način razmišljanja i dati vam ideje o situacijama koje se čine previše zamršenim da biste se s njima nosili sami. S pravom osobom uz sebe, mogli biste prevladati neke obrasce koji su duboko ukorijenjeni u vašem emocionalnom svijetu.

Problemi iz prošlosti neće nestati, ali spremni ste eksperimentirati i isprobati nešto novo. Iako će vam možda trebati više vremena da doplivate do obale, sigurni ste u svoj napredak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Želite se dobro zabaviti i raditi nešto što će vam izmamiti osmijeh na lice. Neki bi odnosi mogli biti previše za rješavanje u ovom trenutku, ali vi imate stvari pod kontrolom i nećete dopustiti svom unutarnjem svijetu da divlja, pažljivo birajući riječi i mjereći ih jednu po jednu.

Ostanite mirni pred svakom olujom. Imate ono što je potrebno da nastavite ići naprijed, baš kao što ste i planirali. Ako osjećate da vaša nesigurnost navire, stavite svoje buduće korake na papir i shvatite koliko ste daleko stigli.

 

LAV

Sve što se događa oko vas služi za pokazivanje vašeg osjećaja vlastite vrijednosti i načina na koji ste sada cijenjeni u svojoj okolini. Učinjene su potrebne promjene, ali ako kontakti nisu dovoljno duboki, neće biti lako.

Recite što mislite, glasno i jasno, ostavljajući osobne stvari po strani. Uz odgovarajuću distancu, nećete se osjećati ugroženo ili uznemireno mišljenjem drugih ljudi, čak i ako biste ih obično pitali za savjet.

 

DJEVICA

Znate da je vrijeme ubrzalo stvari i donijelo poboljšanja o kojima prije niste razmišljali. Ipak, niste sigurni je li to za opću dobrobit ili ste u tom procesu izgubili pojam o tome što vam je uistinu važno.

Pustite svoju karijeru da se nakratko odmori kako biste se mogli usredotočiti na svoj osobni svijet i privatne stvari kojima je potrebna vaša pozornost. Dajte si potrebno vrijeme da pokušate popraviti prekinute veze i stvari do kojih vam je jako stalo.

Nastavak na sljedećoj strani…

HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA od 1. do 15. Februara: Prva polovina mjeseca će OVIM znakovima biti savršena, oni će doslovno uživati…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top