Evo što se događa 2. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog četvrtka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 2. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog četvrtka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

1 veljače, 2023 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Mjesec je uz Mars unutar vašeg horoskopskog znaka stvarajući most između vaših osjećaja i motivacija. Možete biti prestrogi prema sebi jer ste skloni brzo napredovati u svom životu bez mnogo razmišljanja. To znači da su žaljenja ponekad ti tamni olujni oblaci koji vas prate i od kojih uvijek bježite.

Danas je prilika da si ponudite nježnost koja vam je potrebna da otpustite ono što se činilo kao da visi nad vama. Bez obzira što se dogodilo u prošlosti, zaslužujete radost. I to je moguće, ali ponekad se radi o tome da shvatite da možete biti svoj najgori neprijatelj i umjesto toga odlučite da je vrijeme da se oslonite i postanete prijatelji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Kad razmišljate o svojoj budućnosti, trebali biste biti uzbuđeni; ako ne, možda je vrijeme da počnete sanjati o novoj budućnosti. Danas je Mjesec u Blizancima i budi romantične osjećaje, dok Sunce u Vodenjaku obasjava svjetlo komunikacije u vaš život.

Ali komunikacija nije samo suze i teški razgovori; ponekad se konačno čini kao da više ne morate čuvati najbolji dio u sebi. Dopustite sebi da prigrlite ljubav u svom životu, radost i svjetlo koje vam pomaže da se osjećate kao da je vaš život namjeran umjesto nečega što se samo vama događa.

Nakon što se potpuno okrenete prema svjetlu, više nećete primjećivati tamu.

Stranice: 1 2