DNEVNI TAROT za 18. Januar: U životu jednog znaka više ništa neće biti isto, a evo i zašto…

DNEVNI TAROT za 18. Januar: U životu jednog znaka više ništa neće biti isto, a evo i zašto…

16 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Toranj

Dnevni tarot: Problemi se javljaju svaki dan, a ponekad su iznenadni. Neočekivano vas izoštrava.

Naučiš reagirati i biti bolji nego što si nekad bio. Vidite svijet na dinamičan način i postajete osoba koja se može kotrljati s plimom i ne biti kruta u svojim razmišljanjima.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Hijerofant

Dnevni tarot: Možda će vam biti teško napustiti stare načine razmišljanja jer je raditi stvari na novi način zabavno, ali može biti i zastrašujuće. Dijelu vas može uvijek nedostajati ono što ste nekada imali.

Ali što više hodate u svojoj budućnosti, veće su šanse da se osjećate ugodno s novim životom, kao i sa svojim promjenjivim načinom razmišljanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Ljubavnici

Uvijek će biti bolje vani — za vas i vašu bitnu drugu osobu. Ali prava ljubav je odluka da biramo jedno drugo iznova i iznova. Naučite cijeniti s kim ste zbog vašeg druženja, podrške i sjećanja. To je ono što vašu ljubav čini trajnom i dragocjenom.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Đavo

Svatko ponekad dođe u iskušenje. Vi ste čovjek i ne možete uvijek biti savršeni čak i ako to pokušavate.

Imate male stvari koje potkopavaju vaš rast, ali čak i kada se to dogodi, svaki put naučite. Otkrivaš gdje su tvoje slabosti. Ovo vam pomaže da se razvijate.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Zvijezda

Dnevni tarot: Svemir se kreće na način da se osjećate kao da ste dio nečeg većeg. U skladu ste s energijom kolektiva i to se vidi u vašim postupcima. Skupljaš mudrost i koristiš je. Učite na svojim greškama. Ti si svjetlo, i donosiš toliko nade u svijet jer si u njemu.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Snaga

Kada je u pitanju prevladavanje vlastite nelagode, malo tko radi tako teško kao vi. Danas ste slika savršenstva s tim koliko ste postigli. Prekrižiš sva svoja t i staviš točke na i. Danas će biti vaš dan jer ste tako odlučili.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Budala

Svjesni ste da postoje stvari koje vam mogu nedostajati jer ne možete biti posvuda u isto vrijeme.

Morate se žuriti i ići naprijed. Ali kad čujete upozorenje ili vidite crvene zastavice, nemojte letjeti pokraj njih. Zaustavite se i obratite pozornost kako biste spriječili gubitak dragocjenog vremena.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Svijet

Kad nešto želiš dovoljno jako, radit ćeš za to. Imate želju graditi i rasti. Dakle, činite sve što možete da dovedete stvari u red. Pravite pauze kada imaju smisla, ali isto tako nastavljate dalje dok posao nije gotov. Nećete dopustiti da išta propadne u pukotine jer se bavite svojom dužnom pažnjom.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Pravda

Pokušavate se prema ljudima odnositi jednako, a ponekad čak i vi možete pogriješiti. Danas ćete ispuniti obećanje jer primijetite svoju grešku. Postoji visoka razina integriteta u vašem duhu, a vi to izražavate na način koji pokazuje poštovanje prema drugima, ali i prema sebi.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Car

Mir je draži od rata, ali ponekad se ljudi moraju svađati da bi došli do dna stvari. Možda nećete uživati ​​u cijelom procesu kopanja u problem s nekim.

Ali rješavanje problema može vam pomoći da dođete do kraja sukoba i vratite se ljubavi jedni prema drugima na način na koji to želite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Presuda

Nemojte se predomisliti. Postoje stvari koje sami po sebi razumijete, a drugi možda ne.

Dakle, ako morate donijeti odluku za koju čujete da je nepravedna, možda je to u njihovim očima, ali znate drugačije. Vjerujte u sebe.

 

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: mađioničar

Pametni ste i snalažljivi. I danas imate svojih problema, ali to vas neće ni malo uznemiriti jer uživate u izazovu.

Trenutno postoji toliko mnogo opcija. Nastavljate pokušavati i na kraju riješite problem bez puno truda.