DNEVNI TAROT za petak, 3. Februar: U životu jednog znaka više ništa neće biti isto, a evo i zašto…

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Toranj

Problemi se javljaju svaki dan, a ponekad su iznenadni. Neočekivano vas izoštrava.

Naučiš reagirati i biti bolji nego što si nekad bio. Vidite svijet na dinamičan način i postajete osoba koja se može kotrljati s plimom i ne biti kruta u svojim razmišljanjima.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Hijerofant

Možda će vam biti teško napustiti stare načine razmišljanja jer je raditi stvari na novi način zabavno, ali može biti i zastrašujuće. Dijelu vas može uvijek nedostajati ono što ste nekada imali.

Ali što više hodate u svojoj budućnosti, veće su šanse da se osjećate ugodno s novim životom, kao i sa svojim promjenjivim načinom razmišljanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Ljubavnici

Uvijek će biti bolje vani — za vas i vašu bitnu drugu osobu. Ali prava ljubav je odluka da biramo jedno drugo iznova i iznova. Naučite cijeniti s kim ste zbog vašeg druženja, podrške i sjećanja. To je ono što vašu ljubav čini trajnom i dragocjenom.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Đavo

Svatko ponekad dođe u iskušenje. Vi ste čovjek i ne možete uvijek biti savršeni čak i ako to pokušavate.

Imate male stvari koje potkopavaju vaš rast, ali čak i kada se to dogodi, svaki put naučite. Otkrivaš gdje su tvoje slabosti. Ovo vam pomaže da se razvijate.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Zvijezda

Svemir se kreće na način da se osjećate kao da ste dio nečeg većeg. U skladu ste s energijom kolektiva i to se vidi u vašim postupcima. Skupljaš mudrost i koristiš je. Učite na svojim greškama. Ti si svjetlo, i donosiš toliko nade u svijet jer si u njemu.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Snaga

Kada je u pitanju prevladavanje vlastite nelagode, malo tko radi tako teško kao vi. Danas ste slika savršenstva s tim koliko ste postigli. Prekrižiš sva svoja t i staviš točke na i. Danas će biti vaš dan jer ste tako odlučili.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI TAROT za petak, 3. Februar: U životu jednog znaka više ništa neće biti isto, a evo i zašto…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top