DNEVNI HOROSKOP za 2. Februar: Blizanci i Vodolija trebaju dobro pripaziti i biti oprezni, a ova 2 znaka čekaju poslovne i ljubavne promjene!

OVAN

Možda ćete dobiti ograničena sredstva koja će vas spriječiti da date oblik svojim idejama. Nemojte se brinuti jer ćete do kraja dana dobiti priliku obaviti posao po svom izboru! Imate sklonost teškom radu i uživat ćete u slobodi uz odgovornosti.

 

BIK

Dan će biti tobogan između emocionalnih i praktičnih stvari. Kretanja planeta osiguravaju da ćete ujutro vjerojatno biti emocionalni i da ćete suditi o različitim stvarima na temelju svojih emocionalnih odgovora. To može dovesti do nekih pogrešnih prosudbi, ali stvari će se početi slagati navečer i vi ćete razviti praktičniji pristup.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Netko na poslu možda tiho radi protiv vas. Sumnjali ste na mnoge osobe, ali danas ćete dobiti najbolji dokaz tko vam želi nauditi. Nemojte biti prenagljeni u sukobu s ovom osobom. Stekli ste ogromnu prednost stjecanjem ovog znanja i možete ga učinkovito koristiti da zauvijek eliminirate svoje neprijatelje.

 

RAK

Pravo je vrijeme da svoju pozornost usmjerite na materijalističke udobnosti. Uživajte u svom društvenom životu sada i stupite u kontakt sa starim prijateljima ili članovima obitelji s kojima se dugo niste čuli. Također ćete doživjeti pomak u svojoj svijesti koji može doći postupno ili koji se može spustiti na vas bez upozorenja. Sada je dobro slušati svoje instinkte.

 

LAV

Svi vaši napori u vezi s vašom karijerom i vašim osobnim životom sada dolaze do izražaja. Vjerojatno će se povećati zamah koji će za vas dovesti do velikog uspjeha. Vaš trud i domišljatost primijetit će Vaši nadređeni i u tom ćete procesu steći neke čvrste pristaše. Vaši će neprijatelji danas ostati bespomoćni.

 

DJEVICA

Ovaj dan zahtijeva od vas da se više usredotočite na društvene krugove. Vaša šarmantna osoba puno će vam pomoći da utječete na druge. Također morate procijeniti ljude koji su bili protiv vas i koji su naštetili vašem ugledu na društvenom planu. U tako užurbanom rasporedu ne zaboravite voditi brigu o svom zdravlju!

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 2. Februar: Blizanci i Vodolija trebaju dobro pripaziti i biti oprezni, a ova 2 znaka čekaju poslovne i ljubavne promjene!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top