Za OVE znakove ovo će biti IDEALNI DANI za LJUBAV, ali i za POMIRENJE 2 znaka koji se LUDO VOLE!

Za OVE znakove ovo će biti IDEALNI DANI za LJUBAV, ali i za POMIRENJE 2 znaka koji se LUDO VOLE!

9 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Sadašnji raspored planeta potiče vas da ozbiljno razmislite o određenim aspektima vašeg društvenog života, a također i o aferi koja je možda nedavno nastala. Čini se da ste oboje došli u fazu u kojoj razmišljate o daljnjem poduhvatu, ali u isto vrijeme mišljenje prijatelja i kolega može utjecati na vašu odluku. U konačnici, možete slijediti samo svoje srce.

 

 

BIK

Određeni sukobi mogu trenutno biti razlog za zabrinutost između vas i voljene osobe. Poravnavanje planeta može na površinu izvući određene iritacije u vezi s količinom vremena koje svatko od vas provodi kod kuće, za razliku od vremena provedenog radeći prekovremeno. Kao i obično, iskrena rasprava jedini je put prema progresivnom i izvodljivom rješenju. Nemojte patiti u tišini – to će samo pogoršati situaciju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Sadašnje poravnanje planeta potiče i vas i vaše voljene da ozbiljno razmislite o budućnosti vaše veze. Ako ste razmišljali o jačanju međusobne veze, ovo je dobar dan za raspravu o tome kako oboje mislite da bi to funkcioniralo. Međutim, nemojte sve svoje zaključke temeljiti samo na današnjem razgovoru, jer se možete usredotočiti na sve poteškoće, a zaboraviti na dobre strane.

 

 

RAK

Možda ćete biti slomljeni s nogu i romantično nagovoreni da preuzmete nekoga koga inače ne biste razmatrali. Morate gaziti oprezno – stvari možda nisu onakve kakvima se čine. Iako se ova osoba može činiti potpuno šarmantnom, u ovoj fazi nemojte ništa shvaćati pošteno. To ne znači da ne biste bili sretni, ali samo budite sigurni da nema nesporazuma.

 

 

LAV

Poezija života zasigurno vam se danas uvlači u glavu. To znači da ćete vjerojatnije podleći čarima i laskanjima onih koji bi vam željeli biti bliži iz razloga koji možda nisu sasvim nevini. Uzmite sve nove sastanke s prstohvatom soli odmah prije nego što preuzmete bilo kakve obveze, i ne popuštajte prerano!

 

 

DJEVICA

Imat ćete savršenu priliku susresti se s vrstama divnih ljudi s kojima volite biti, kao što su umjetnici, pjesnici i kreativci općenito. Ako komunicirate s novim ljudima u svrhu pronalaska prikladnog partnera ili spoja, nemojte žuriti s odlukom, jer netko za koga ste mislili da je poseban može ispasti malo umoran na rubovima.

VAGA

Možda biste željeli, iz određenih razloga, čvrsto kontrolirati svoje osjećaje, ali to se vaše želje vjerojatno neće ostvariti. Uživate u željeznom stisku koji obično imate nad svojim emocijama. Međutim, možda ćete otkriti da unatoč vašim najboljim namjerama, netko vama blizak točno zna koliko zapravo osjećate prema njemu. Oni znaju da je tvoje srce stvarno bijesni pakao!

 

 

ŠKORPIJA

Imat ćete priliku iskusiti neke od svojih najosobnijih i najdubljih fantazija. Ako ste već u bliskoj vezi, možda je pravo vrijeme za stvaranje savršene romantične atmosfere, bilo da je to u zatvorenom prostoru, na otvorenom, blizu prirode. Ovdje se možete prepustiti koliko želite. Uživajte u ovom vremenu zajedno dok možete!

 

 

STRIJELAC

Tajne sile mogu biti na djelu danas kako bi vam donele ljubavni interes o kojem ste sanjali i tiho se nadali da će vam se jednog dana pojaviti. Možda neće stići obučeni za ubijanje, izgledajući kao nešto iz holivudskog filma; doista, mogu se čak činiti sasvim običnima. Dakle, morat ćete koristiti svoju intuiciju i obustaviti svoj prosuđujući um.

 

 

JARAC

Vaš besprijekoran osjećaj za perspektivu zaroni u nos. Budući da ste obično povučeni i distancirani i sposobni ostati ledeno odvojeni kada je to potrebno, može vas iznenaditi saznanje da ste zbrisani s nogu i da ne možete ponovno steći vitalni osjećaj kontrole. Možda biste jednom trebali uživati!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda ćete vi i voljena osoba proći kroz neke razlike u mišljenjima o vašoj vezi. Nedavni nesporazum možda je ostavio da se oboje osjećate izolirano i udaljeno jedno od drugog, te da niste u mogućnosti komunicirati. Ali ako vam je oboje jako stalo, morat ćete premostiti taj jaz i napraviti prvi korak prema pomirenju. Razgovor je jedini način na koji možete izliječiti pukotinu.

 

 

RIBE

Možda imate duboko ukorijenjen osjećaj o odnosu u koji ste uključeni. Ako ste nedavno prošli kroz težak period, mogli biste gledati na probleme koje dijelite, a ne na sve pozitivne stvari koje su vam zajedničke. Komuniciranje vaših strahova i vaših nada učinit će sve promjene u svijetu. Samo trebate napraviti taj prvi korak.