Za OVA 4 znaka, 2023. godina će biti GODINA ISKRENE LJUBAVI i LJUBAVNE SREĆE. Pronaći će sve ono za čime čeznu…

Za OVA 4 znaka, 2023. godina će biti GODINA ISKRENE LJUBAVI i LJUBAVNE SREĆE. Pronaći će sve ono za čime čeznu…

31 siječnja, 2023 0 By Admin

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Rast je uvijek glavni prioritet u životu i vašoj romantičnoj vezi, a ove godine to je upravo ono što ćete dobiti.

Upravo sada, važno je razumjeti neizbježnu cijenu promjene. Osloboditi se ideje da na neki način možete ići naprijed, a da nikoga i ništa ne ostavite iza sebe i prepoznati da se promjena događa kada je suđeno, a ne kada vi želite.

Početkom godine, Mars se okreće izravno u Blizancima početkom siječnja. Energija Blizanaca je vaš polarizirajući znak i predstavlja vaše romantične veze. Kad god vidite da Blizanci dolaze, možete znati da će to imati utjecaja na vaš ljubavni život.

Kako se Mars okreće izravno, te promjene o kojima ste razmišljali ili koje ste čak progonili poduzeti će se okrenuti prema tome da postanu stvarnost. Ali Mars će se nastaviti kretati kroz ovaj zračni znak do kraja ožujka, što znači da su prva tri mjeseca u godini obilježena promjenama u vašim romantičnim vezama.

Nešto mora završiti kako biste konačno mogli prigrliti ono što vam je uistinu potrebno. Ili se radi o tome da si konačno dopustite da uložite sve u nešto za što ste oduvijek znali da vam je namijenjeno. U svakom slučaju, ovo će donijeti pozitivne korake. No, kao i kod vaše omiljene igre, pripremite se jer to nije sve.

Ključni faktor za vas ove godine je da Saturn, gospodar vremena i karme, prelazi u Ribe i sprema se za tranzit kroz područje vašeg života koje vlada domom, obitelji, pa čak i traumama predaka.

Donošenje romantičnih odluka da se umire članovi obitelji, prijatelji ili čak ono unutarnje dijete koje se još uvijek pojavljuje poznato uskoro će završiti. Duhovnost će početi upravljati vašim životom i vjerojatna je promjena u vašem kućnom okruženju.

Imat ćete veći osjećaj bezuvjetne ljubavi, jaču unutarnju svrhu i svijest da prihvaćanjem Saturnovih lekcija ovdje niste očistili samo vlastitu karmu, već i karmu generacija.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Pluton je planet transformacije, intimnosti i fizičkog užitka — a ove godine prijeći će u Vodenjaka, vaš polarizirajući znak.

Vodenjak predstavlja vaše romantične veze, što znači da će Pluton, kako se kreće u ovaj slobodoumni teren, unijeti prijeko potrebnu pozitivnu energiju u vaš ljubavni život. Ovo je ipak samo okus jer će završiti retrogradnim povratkom u Jarca prije nego što se konačno ponovno pojavi i ostane sljedećih dvadeset godina u Vodenjaku.

Ali ovdje postoje velike lekcije za vas. Nakon što ste proveli toliko vremena razmišljajući o svojoj karijeri i dublje naučili o sebi, ovo je prilika da se vratite ljubavi. Tijekom proteklih nekoliko godina pitali ste se je li vam suđeno ponovno voljeti. Da ti je bilo bolje ili da ti je čak suđeno da ostaneš sam u životu.

Na mnoge načine izgubili ste nadu da ćete privući nekoga s kim ćete podijeliti svoj život. Ali Plutonov boravak u Vodenjaku ove godine omogućuje ponovno procvat nade u ljubavi.

Na kraju ćete privući novog partnera ili moći ponovno otkriti dublju povezanost s postojećim partnerom. Čak i ako je vaša veza postala više transakcijska nego romantična, ova godina bi vam dala mogućnost da znate kako vratiti tu magiju.

Važno je zapamtiti da Vodenjak stvari radi drugačije. Hoda i voli u ritmu vlastitog bubnja, tako da je malo vjerojatno da će išta konvencionalno uspjeti. Umjesto toga radi se o jednostavnom prepoznavanju onoga što je dobro i otpuštanju svega ostalog.

Stranice: 1 2