Vodoliji stiže IZNENAĐENJE, pred Blizancima IZVRSNA PRILIKA da OSTVARI ŽELJU, a OVAJ znak će saznati da ga bivša ljubav ŽELI KRAJ SEBE

Vodoliji stiže IZNENAĐENJE, pred Blizancima IZVRSNA PRILIKA da OSTVARI ŽELJU, a OVAJ znak će saznati da ga bivša ljubav ŽELI KRAJ SEBE

31 siječnja, 2023 0 By Admin

BLIZANCI:

Svoje opipljive tajne, želje i maštarije ljubomorno čuvate i nikome ne govorite. Puno puta vas je koštalo u životu što ste nekome vjerovali i povjerili neke stvari, a taj netko vas je iznevjerio i izdao. Postoji nešto što samo vi znate, iako vrištite od želje da nekome kažete.

Već neko vrijeme jedna osoba vam se jako sviđa. Ta osoba vas pozna, ali ne zna da imate emocije prema njoj. Strah vas je bilo kome to povjeriti, jer ste uvjereni da vam se neće ukazati mogućnost da ostvarite ljubavnu vezu sa tom osobom.

Zapravo  najviše vas brine što mislite da ta osoba nema iste emocije i želje prema vama kao što vi imate. Međutim, život će vam u narednom periodu pokazati kako zna biti nepredvidiv. Život ć vas naučit će vas da ne donosite zaključe unaprijed na osnovu nečega ili ničega i da se trebate boriti kada nešto zaista želite.

Vaši putevi će se spojiti, a ta osoba neće kriti kako se i vi njoj sviđate. Jasno će vam slati signale da bi sa vama htjela imati puno više nego što imate. U narednom periodu imat ćete mogućnost započeti vezu sa osobom koja vam se jako sviđa i koja je obuzela sve vaše misli.

 

 

OVAN:

Dešavanja koja su pred vama će za vas biti posve neočekivana i za vas će biti pravo iznenađenje. Naredni period bit će vezan za vaš ljubavni život. Točnije rečeno za ljubav u prošlosti, odnosno vaš bivši partner. Iako ste uvjereni da je za oboje to gotova priča, ipak će vas iznanditi posve neočekivane situacije.

Vas će kontaktirati vaš bivši partner. Već sam kontakt za vas će biti iznenađenje, jer ste mislili da je vaš bivši partner nastavio sa životom i da više ne misli na vas. Međutim, vaša odsutnost iz njegovog života je dovela do toga da je zapravo shvatio koliko mu nedostajete.

Čežnju nije više mogao trpiti i lagati sam sebe kako vas ne voli. Kroz vrijeme koje je proveo bez vas je shvatio koliko mu zapravo nedostajete i koliko vas voli. Istina je da ni vi niste u potpunosti iščupali tu ljubav iz svog srca, a sam kontakt će ponovo pokrenuti bujicu emocija u vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi ćete najvjerojatnije povjerovati u iskrenost vašeg partnera kada vam kaže da vas nije zaboravio i prestao voljeti i započeti ponovo vezu.

Stranice: 1 2