USKORO: Ribe dolazi do VELIKOG NOVCA, Biku, Blizancima, Vodoliji i Lavu stiže VRLO POVOLJAN PERIOD, Strijecu i Jarcu neće biti lako…

OVAN

Možda ćete biti domaćin velike konferencije ili seminara. No male zabune s dostupnošću mjesta u željeno vrijeme mogu vas staviti u neugodan položaj pred svima i možda ćete morati otkazati događaj! U takvoj situaciji morate zadržati hladnokrvnost i nastaviti se ponašati pozitivno.

 

BIK

Ovo je najbolje vrijeme da izrežete “mrtvo drvo” u svom životu. Držali ste se položaja u kojem više ne uživate zbog osjećaja obveze ili bespomoćnosti. Bilo vam je teško izaći iz ove situacije, ali uskoro ćete smoći hrabrosti u sebi za taj posljednji korak. U tome će vam pomoći i neki događaj.

 

BLIZANCI

Ovo je vrlo dobro vrijeme za provedbu planova i obećanja koja ste sami sebi dali. Sada će vjerojatno vrlo brzo krenuti novi napori. No, vrijeme je povoljno i za opuštanje i zabavu s prijateljima. Stoga, svakako planirajte društvene aktivnosti. Izbjegnite ogovaranje i možete provesti dane i večeri ispunjene zabavom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Dani vam mogu biti ugodni, ali postoji mogućnost da ćete završiti opsjednuti nekom sporednom točkom. Ovo može biti sasvim opravdano, ali vaš pristup zapravo može poremetiti vrijeme mira i harmonije kod kuće ili na radnom mjestu. Vrijeme je da uzmete u obzir veliku sliku i zanemarite manje stvari.

 

LAV

Novi val samopouzdanja obilježava sve što radite. Prepreke koje su se prije nekoliko dana činile nepomičnima bit će odnesene pred vašom odlučnošću. Vaše komunikacijske vještine doživjet će veliku promjenu i lako ćete moći uvjeriti druge ljude i dovesti ih na svoje stajalište. Dani su savršeni za rješavanje bilo kojeg teškog projekta koji ste odgađali.

 

DJEVICA

Volite upoznavati ljude koji su iskreni. Ali, možete naići na ljude koji maskiraju svoje izvorno ja. Zato naučite vidjeti kroz njihovo pretvaranje. Vrijeme može zahtijevati od vas da brzo odlučite. Dvaput razmislite prije nego što budete čvrsti oko bilo kojeg poteza i morate odgoditi sve svoje ostale planove dok ne završite s donošenjem odluka.

Nastavak na sljedećoj strani…

USKORO: Ribe dolazi do VELIKOG NOVCA, Biku, Blizancima, Vodoliji i Lavu stiže VRLO POVOLJAN PERIOD, Strijecu i Jarcu neće biti lako…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top