OVI znaci su nekome SLOMILI SRCE i duboko POVRIJEDILI, a sada će im SUDBINA VRATITI NA ISTI NAČIN!

OVI znaci su nekome SLOMILI SRCE i duboko POVRIJEDILI, a sada će im SUDBINA VRATITI NA ISTI NAČIN!

31 siječnja, 2023 0 By Admin 2

BLIZANCI

Iako se trudite biti pošteni prema svakome, u prošlosti ste učinili nešto što je povrijedilo drugu osobu. Ta osoba vas je voljela ali vi to tada niste znali cijeniti. Niste puno marili za osjećaje te osobe i slomili ste srce te osobe. Nije vam bilo svejedno ni lako ali ste smatrali da činite ispravnu stvar.

Danas smatrate malo drugačije, ali više ništa ne možete promijeniti. Bez obzira što ponekad i žalite zbog toga, karma vam to neće oprostiti. Karmu ne zanima da li je vama žao ili ne, ona će vam uzvratiti udarac kada to najmanje budete očekivali.

Osjetit ćete što znači slomljeno srce i što je tuga i bol za onim koga volite. Na žalost, takvo nešto dogodit će se u bliskoj budućnosti pa se pokušajte pripremiti na to. Nećete uspjeti izbjeći karmu jer je ona upravo zbog takvih stvari tu među nama.

Karma dijeli svakome po zasluzi, vjerojatno ćete za neke svoje postupke biti i nagrađeni, ali za grešku iz prošlosti morat ćete platiti. Platit ćete tako da ćete i vi osjetiti posljedice onoga što ste nekom drugom priuštili. Tako nešto i je najpoštenije, zar ne?

 

 

LAV

Karma će u narednom periodu uzvratiti udarac koji vam se nimalo neće dopasti. Greška iz prošlosti što vas proganja bit će razlog zbog kojeg ćete i vi doživjeti istu sudbinu. Nanijeli ste bol i slomili srce osobi koja je imala velike osjećaje ljubavi prema vama. To što niste željeli pružati lažnu nadu toj osobi je pošteno od vas s jedne strane, ali sa druge strane morate znati da ste jako povrijedili tu osobu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Čeka vas ista sudbina, doživjet ćete neuzvraćenu ljubav, pa će vam biti jasno kako je kada ljubav boli. Shvatit ćete kako je to imati slomljeno srce i kako je živjeti sa time. Karma će se za to pobrinuti, pa ćete sve što ste drugome priuštili, osjetiti i sami.

Stranice: 1 2