Ova DVA ZNAKA će se upustiti u TAJNU VEZU ali NEĆE BITI SRETNI i POŽALIT ĆE!/

Ova DVA ZNAKA će se upustiti u TAJNU VEZU ali NEĆE BITI SRETNI i POŽALIT ĆE!/

31 siječnja, 2023 0 By Admin

Srcu je teško naređivati. Razum govori jedno, a srce drugo. U ovakvim situacijama, najčešće pobijedi srce. Upravo tako nešto će se u narednom periodu vama dogoditi. Vi ćete započeti tajnu vezu koju ćete morati kriti od svih, svakoga i blago rečeno, od cijelog svijeta.

U vašem slučaju neće pobijediti razum nego srce. Ta veza donijet će vam djelomično zadovoljstvo, jer ju nećete moći obznaniti pred svima. To će u vama stvarati nemir i nervozu. Vi ćete vrlo brzo prekinuti taj oblik veze, jer nećete se moći nositi sa tom situacijom.

 

RIBE:

Kada je vaš znak u pitanju, položaj planeta ima jak naglasak na tajne veze. U narednom periodu, vi ćete zaploviti vodama tajne veze. Srce kaže jedno, a razum drugo. Razum u ovom slučaju gubi, srce dobija i pobjeđuje.

Volite osvajati i upuštati se svijesno u situacije za koje znate da nisu ispravne. Iako znate da nije posve ispravno, to vas ne spriječava da se ipak upustite. Upravo će se tako i dogoditi.

Nedostatak ljubavi i želja za promjenom će učiniti svoje. Svijesno ćete se upustiti u tajnu vezu zbog podivljalih emocija, želje i onog što vam nedostaje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Koliko god mislili da ćete pronaći ono za čime čeznete, ipak nećete. Ta veza ipak neće ispuniti vaša očekivanja niti ćete pronaći sreću u toj vezi. Vrlo brzo ćete prekinuti taj odnos

Stranice: 1 2