LJUBAVNI HOROSKOP za 1. Februar: Zvijezde imaju važnu poruku za RIBE, a jedan znak će saznati da ga BIVŠA ljubav i dalje VOLI!-

OVAN

Postoji ta jedna osoba koja vam je vrlo privlačna. Postoji ta jedna osoba koja vam je doslovno neodoljiva, a sada vam je ta osoba bliža nego ikad. Ipak, vi ne pronalazite način kako do doprete do srca te osobe. Ali, nemojte nikako odustajati ili se obeshrabiti. Ako budete dovoljno uporni pronaći ćete način kako da tu osobu zadivite i osvojite. Vrlo brzo ćete se naći u zagrljaju te osobe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas nikako ne smijete ostati kod kuće. Danas je idealan dan za zabavu sa voljenom osobom i dokaz prave ljubavi, vječne ljubavi. Oni koji će danas ući vezu samo da bi promjenili status svoje veze, zapitajte se da li je ispravno to što činite i da li je to osoba vaših snova!?

 

BLIZANCI

Danas je idealan dan da izađete sa voljenom osobom u izlazak ili na neku vrstu zabave. Ovo je idealan dan za opuštanje i uživanje. Prestanite previše previrati po svom ljubavnom odnosu i tražiti neka dublja i skrivena značenja. Možda ih nema. Nemojte da vam takve misli pokvare ovaj predivan dan.

 

RAK

Ako vaš ljubavni život trenutno stagnira i posvetili ste se svemu osim svom ljubavnom životu, to je u redu, jer se mnogo toga može raditi, osim živjeti idiličan ljubavni život. Međutim, možda je vrijeme da otvorite vrata nekoj novoj osobi u svome životu. Naravno, ako ste slobodni.

 

LAV

Danas ćete naučiti lekciju o svom partneru ili vašem odnosu , a to će vam pomoći u planiranju  zajedničke budućnosti. Položaj planeta danas nije na vašoj stranice i možda vas bude vuklo u nekom posve drugom smjeru, ipak, morate poduzeti odlučne mjere, ali i pri tome pokazati oprez da ne poremetite ravnotežu. Na kraju će se to pokazati vrlo zanimljivo za vaš ljubavni život.

 

DJEVICA

Danas bi se vaš ljubavni život mogaoo zakomplicirati i možda ćete imati dosta pitanja. Međutim, shvatit ćete da vam je rješavanje ovog problema zapravo pomoglo da dosegnete višu razinu razumijevanja i da su brojne skrivene stvari sada jasne. To će vam dati snagu za izgradnju transparentnijeg odnosa.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 1. Februar: Zvijezde imaju važnu poruku za RIBE, a jedan znak će saznati da ga BIVŠA ljubav i dalje VOLI!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top