Lav će PATITI zbog svoje DOBROTE, OVOG znaka očekuje POVRATAK BIVŠE LJUBAVI, dok će OVAJ znak započeti BOLJI ŽIVOT!

Lav će PATITI zbog svoje DOBROTE, OVOG znaka očekuje POVRATAK BIVŠE LJUBAVI, dok će OVAJ znak započeti BOLJI ŽIVOT!

31 siječnja, 2023 0 By Admin 2

VAGA

Vama će se u narednom periodu u život vratiti bivša ljubav. U početku će to biti na prijateljskoj razini, ali sa vremenom ćete shvatiti da vaš bivši partner želi ponovno više od prijateljstva. Ni sami nećete znati što učiniti. Vi također još imate osjećaje prema bivšem partneru, ali niste sigurni da li bi ta veza ovaj puta uspjela. Zbog načina na koji je ta veza završila, vi se bojite krenuti u novu vezu sa tom osobom.

Niste sigurni da li se ponašanje bivšeg partnera zaista promijenilo ili su to samo laži da bi ponovno uspostavio vezu. Da li ćete pristati na novi početak ili ne, zavisit će o mnogo stvari. Nemojte samo brzati u odluci, radije pričekajte i vidite kako će se stvari odvijati. Ako budete s vremenom stekli puno povjerenje u bivšeg partnera, tada mu pružite drugu priliku. Nemojte samo bezglavo srljati u vezu pogotovo, jer znate što možete očekivati, pošto ste sve to već prošli sa bivšim partnerom.

 

 

STRIJELAC

Situacija u vašem životu nije sjajna. Ne ide vam baš najbolje ni u poslovnom ni u ljubavnom životu. Međutim, zvijezde vam donose period kada će se mnoge stvari u vašem životu promijeniti na bolje. Poslovni dio života postat će puno bolji. Uspjet ćete se izboriti za mnogo bolju poziciju na poslu tako da ćete uspjeti i zarađivati puno više nego do sada.

Sa takvim razvojem situacije bit ćete vrlo zadovoljni, pa će se to pozitivno odraziti i na druge segmente vašeg života.Konačno će i na ljubavnom planu situacija postati mnogo bolja. Razne razmirice i svađe postat će prošlost i na njih ćete brzo zaboraviti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dolazi vrijeme ljubavi, sreće i prekrasnih osjećaja koji će bitno utjecati na vaše raspoloženje. Prošli su dani problema i nezadovoljstva, sada vas čeka period u kojem ćete se prekrasno osjećati, jer će vam baš sve polaziti za rukom.

Stranice: 1 2