Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose – od 30. januara do 5. februara

Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose – od 30. januara do 5. februara

30 siječnja, 2023 0 By Admin

1. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tjedan pred vama donosi vam nevjerojatnu priliku da produbite trenutnu vezu ili iskoristite pozitivnu energiju za privlačenje novog ljubavnog interesa. Kao Vodenjak, Lav je vaš polarizirajući znak i predstavlja komplementarnu ravnotežu vaših i vaših romantičnih veza.

Više volite ideje i iskustva koja život nudi, dok je Lav strastven i slijedi svoje srce pod svaku cijenu. To vam omogućuje da uključite više energije u sebe i istražite više unutar vašeg odnosa.

Ovaj tjedan, energija Lava uvedena je u Puni Mjesec, odjekujući natrag do mladog Mjeseca u Lavu 28. srpnja 2022. Mjesec predstavlja vaše emocije i osjećaje, tako da u Lavu poprima strogo romantičnu temu, pomažući vam da razumijete gdje možete biti hrabriji i hrabriji u ime ljubavi.

Razmislite o svom životu i kako je godina počela u smislu kako se prikazujete u svojoj vezi. Sa Saturnom koji se priprema za izlazak iz vašeg znaka početkom ožujka, završavate lekcije koje će dovesti do promjena u ovom području vašeg života. Vrijeme je da istinski otpustite sve što se dogodilo u prošlosti kako biste mogli uložiti sve s ljubavlju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

U tjednu koji je pred nama, kozmički ljubavnici, Venera i Mars sukobit će se jedno s drugim, donoseći rješenje za tekući izazov ili problem unutar vašeg sektora odnosa. Venera je planet ljubavi i odnosa; kao božica ljubavi, planet je taj koji vam pomaže da proširite svoju srčanu čakru kako biste omogućili više prostora za osjećaje i emocije.

Trenutno Venera u Ribama aktivira vaš kućni sektor i pomaže vam da prigrlite više pozitivnih osjećaja o ovom dijelu svog života kako biste mogli stvarati više. Ribe predstavljaju bezuvjetno, točno ono što bi vaš dom i veza trebali osjećati.

Mars je planet koji predstavlja želju, strast i intimnost. Aktivira vaše romantične veze i pomaže vam da razmislite o vezama u koje ste se odlučili i zašto. Bilo je prisutno više razgovora i činilo se da je to glavni fokus posljednjih nekoliko mjeseci.

Ove dvije planete plešu zajedno ovaj tjedan, donoseći teme do kraja i pomažući vam da shvatite što vam je uistinu potrebno i što želite. Shvaćajući ovo, možete poboljšati svoj odnos i život.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2