Stara ljubav i nova šansa za sreću! Evo kome se u naredna 3 dana vraća bivši, a kome slijedi novi početak, dok će se OVAJ znak spetljat s prijateljem!!

OVAN

Svijet se vrti oko riječi i ideja, a bez njih se ništa ne bi dogodilo. Danas imate neke ideje o toj posebnoj osobi u svom životu, ali ne znate jesu li točne ili ne. Jedini način da saznate je da pitate, iako čak i to može dovesti u zabludu. Pokušajte doći do korijena onoga što vas muči.

 

 

BIK

Ovih dana možete prirediti pravu čaroliju. Možete vrtjeti riječi na način na koji mađioničar izvodi trikove i natjerati druge da čuju stvari koje zapravo niste rekli. Možete čak stvoriti cjelovitu priču koja zvuči dovoljno uvjerljivo, ali to se nikada nije dogodilo. Ali nemojte biti previše kavalirski oko toga – voljena vas osoba predobro poznaje. Ne idite predaleko.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo bi mogao biti izvrstan dan za komunikaciju sa svim vrstama ljudi. Ako tražite taj poseban odnos, onda je još savršeniji. Ali pobrinite se da steknete nove prijatelje. Razgovor je ovdje ključan. Nije da ste inače zapeli za riječima na bilo koji način – ali danas i ovih dana ćete vjerojatno biti još duhovitiji i šarmantniji nego inače.

 

 

RAK

Vaš partner možda ima nešto na umu, a ubrzo ćete otkriti da je zapravo sasvim dobar plan. Ali to uključuje dublji osjećaj vaše predanosti. Ovo će stvarno testirati kvalitetu odnosa. Ako ste spremni zakoračiti u takav dogovor – onda sve što trebate učiniti je reći “da”. Slušaj svoje srce.

 

 

LAV

Možda ćete osjećati intenzivnu privlačnost prema nekome koga ste do sada možda samo usput primijetili. Osjećate se jako privučeno na neobjašnjive načine, budući da tu osobu zapravo ne poznajete toliko dobro. No, na drugoj razini, poznajete ga jako dobro i taj vas osjećaj poput magneta vuče sve bliže. Moguće je novo poznanstvo i nova ljubavna veza.

 

 

DJEVICA

Ovo bi mogao biti savršen dan za sve vrste veza. Planetarna konstelacija stavlja većinu ljudi u optimistično raspoloženje i osigurava dobro društvo oko vas. Međutim, ne želite cijelo poslijepodne sjediti i piti kavu. Izvedite svoju voljenu osobu i iskreno porazgovarajte o tome što budućnost nosi za vas oboje. Oni koji su slobodni će se ponovo vratit bivšem partneru.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stara ljubav i nova šansa za sreću! Evo kome se u naredna 3 dana vraća bivši, a kome slijedi novi početak, dok će se OVAJ znak spetljat s prijateljem!!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top