ŠKORPIJA – do svoje SREĆE i SVEGA ŠTO IMA u životu uvijek dolazi BORBOM, TRUDOM i RADOM…

ŠKORPIJA – do svoje SREĆE i SVEGA ŠTO IMA u životu uvijek dolazi BORBOM, TRUDOM i RADOM…

31 siječnja, 2023 0 By Admin

ŠKORPIJA – do svoje SREĆE i SVEGA ŠTO IMA u životu uvijek dolazi BORBOM, TRUDOM i RADOM. Život ju je naučio da se najviše na sebe može osloniti i sebi najviše vjerovati…

 

Škorpija do svoje sreće u životu uvijek dolazi borbom, trudom i radom . Uvijek želi pobjedu i ne prihvaća poraze.

Stalno ima velika očekivanja, ponekad i nerealna, ali sve čini da bi si ostvarila zacrtano. Uz toliko borbe u životu potrebno je i dosta sreće. Škorpije sreću izazivaju pa je često i imaju. Sreća im je često potrebna u poslu, ali i u ljubavi. Žele uvijek najbolje pa to često i dobiju potpuno zasluženo.

Škorpija najviše vjeruje samo sebi. Oslanja se isključivo na vlastite snage i vlastita iskustva. To pokazuje koliko je škorpija jaka kao osoba. Pravi pobjednički mentalitet se krije u škorpiji, puno natjecateljskog duha i želje za dokazivanjem.

Škorpije su osobe o kojima se uvijek priča. Glavna su tema gdje god se nalazili. Ne žele se uvijek svidjeti svima.Nije im važno što drugi misle o njima i na to se puno ne obaziru. Škorpije uvijek same odlučuju o svojoj sudbini. To ne prepuštaju nikome osim sebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Svaka bitna odluka je proizvod vlastitog razmišljanja, a ne utjecaja drugih ljudi na njih. Prepuni su samopouzdanja i vrlo rijetko donose pogrešne odluke. Kada se to…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2