OVI znaci nisu zadovoljni LJUBAVNIM ŽIVOTOM, ali do kraja sedmice mnogo toga se MIJENJA!

OVAN

Nešto vas čini nemirnijima nego inače u trenutnoj vezi. Možda vam je dosadno i poželite neku vrstu uzbuđenja ili bilo koji neuobičajen događaj koji će vas izbaciti iz vaše svakodnevne rutine. Umjesto da tražite svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) da popuni prazninu, pokušajte sami biti uzbudljiviji. Ovo je konačan odgovor.

 

 

BIK

Obično kontrolirate svoje vrijeme i svoju energiju i znate kako maksimalno iskoristiti oboje. Međutim, to bi moglo značiti da se jednom zanesete određenim odnosom koji u vama izaziva duboke osjećaje. Ovo bi moglo potrošiti dosta vaših resursa još neko vrijeme, stoga samo budite svjesni što poklanjate.

 

 

BLIZANCI

Isprobajte nove načine upoznavanja novih ljudi ili radite na razvoju potpuno novog kruga prijatelja. Ako ste neko vrijeme zapeli u kolotečini, onda bi ovo mogao biti početak novog niza odnosa, s inherentnom mogućnošću da upoznate nekoga prilično posebnog. Ovo je vrijeme za prihvaćanje poziva, a ne za isprike.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ako je moguće otići na malo okupljanje ove večeri, budite spremni na pravo iskustvo. Oni oko vas okupit će se u raznim zanimljivim kombinacijama koje u normalnim okolnostima mogu izgledati prilično čudne. Samo budite svjesni da netko s kim ste navečer može biti sasvim u redu za ovaj događaj, ali je možda najbolje zaboraviti nakon toga.

 

 

LAV

Ovo je vrijeme kada su osjećaji jako napeti. Ako ste već u vezi, tada bi vaš partner (sadašnji ili budući) mogao biti iznenađen koliko duboko sežu vaše emocije. Ako započinjete novo partnerstvo, možda će vam pomoći da zastanete i razmislite prije nego što izlijete svoje srce, a zatim otkrijete da nije onako kako ste mislili da jest.

 

 

DJEVICA

Postoji mogućnost napetosti između vas i vašeg partnera (sadašnjeg ili budućeg), pogotovo ako danas neki osjećaji izađu na vidjelo. Najbolji način na koji se možete nositi s malo te dodatne energije je da odete i radite nešto aktivno zajedno što zahtijeva puno fokusa i koncentracije. To bi vas onda zbližilo, a ne stvorilo razdor.

Nastavak na idućoj stranici…

OVI znaci nisu zadovoljni LJUBAVNIM ŽIVOTOM, ali do kraja sedmice mnogo toga se MIJENJA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top