HOROSKOP RASTANKA: Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će PREKINUTI svoju LJUBAVNU VEZU jer oni nemaju zajedničnu budućnost. Od 30.01. do 05.02.

HOROSKOP RASTANKA: Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će PREKINUTI svoju LJUBAVNU VEZU jer oni nemaju zajedničnu budućnost. Od 30.01. do 05.02.

30 siječnja, 2023 0 By Admin

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Ovaj tjedan nisu baš sve neželjene vijesti za vas, ali je jedna u tome što ćete morati više voditi računa o vlastitim emocijama, kako vas ne bi pogodile. Pun Mjesec ovog tjedna događa se u vašem zdravstvenom sektoru. To vas navodi da razmišljate o svom romantičnom životu na zdraviji način.

Bit ćete privučeni da razmislite o tome kako se zdravlje vašeg romantičnog života pomaknulo od kraja srpnja do sada i osjećate li da ste ne samo poboljšali, već i naučili potrebne lekcije da pokažete da ste u sve to uključili rast.

To je ono što postavlja pozornicu za sve ostalo. Žudite za zdravom, dinamičnom vezom. To ne znači da je romantika za vas mrtva, već samo da vam je potrebna da biste bili zdravi. Kao kozmički ljubavnici, Venera i Mars, nastat će ples između tema Blizanaca i Riba oko vas i vašeg doma.

Ovo premošćuje vaše potrebe i uvjerenja unutar onoga što vam je potrebno od predanog odnosa i kućne atmosfere. Iako se ovaj tjedan možda nećete nužno odljubiti, čini se da će vaša veza trebati malo restrukturiranja kako bi nastavila rasti.

Ovo može značiti neke teške razgovore jer je Sjeverni čvor u Biku aktiviran ovog tjedna, otvarajući teme komunikacije, ali na vama je da odlučite je li to ljubav za koju vrijedi raditi ili umjesto toga je bolje da je konačno opustite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ceres, asteroid koji upravlja ženskom energijom i obiteljskim odnosima, prelazi u retrogradni položaj unutar znaka Vage ovog tjedna, izazivajući vašu motivaciju da krenete naprijed. Ceres čini da se osjećate opuštenije, opuštenije u vlastitom prostoru i manje je vjerojatno da ćete napraviti promjene.

Pomaže primiti više onoga što se događa oko vas, umjesto da žurite naprijed i preuzmete stvari koje bi možda trebale poboljšati ili promijeniti. U vašem sektoru odnosa, ovo predstavlja oštar kontrast s Jupiterom u vašem znaku zodijaka, motivirajući vas da se usredotočite na sebe i krenete naprijed.

Vaš romantični partner, bez obzira na spol, mogao bi se početi osjećati više ovisnim o vama, što će vas natjerati da se počnete boriti protiv te sklonosti koju gušite.

Sve što želite učiniti ove godine je dodirnuti svoju veću istinu i poletjeti. Prihvatiti onoliko koliko život i ljubav mogu ponuditi. Ali uz energiju Ceresa, mogli biste se osjećati ograničeno u mijenjanju stvari u svom romantičnom životu ovog tjedna. Više je nego vjerojatno da ste se već odljubili i čak želite prekinuti svoju vezu, ali ovaj tjedan postaje veći izazov nastaviti taj proces.

Stranice: 1 2