HOROSKOP RASTANKA: Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će PREKINUTI svoju LJUBAVNU VEZU jer oni nemaju zajedničnu budućnost. Od 30.01. do 05.02.

HOROSKOP RASTANKA: Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će PREKINUTI svoju LJUBAVNU VEZU jer oni nemaju zajedničnu budućnost. Od 30.01. do 05.02.

30 siječnja, 2023 0 By Admin

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj tjedan, pun Mjesec unutar vašeg horoskopskog znaka mogao bi vas učiniti više usredotočenim na sebe, što može dovesti do izazova u vašim odnosima. Iako bi vaša veza trebala ispunjavati vaše potrebe, fokusiranje na njih može vašem partneru dati osjećaj da se sve vrti oko vas.

Naravno, postoji zdrava ravnoteža koju treba postići, ali ovaj tjedan može vam se činiti da će toliko toga što ste pokušali ignorirati ili čemu ste se ranije bavili isplivati.

Pun Mjesec u Lavu ovaj tjedan odjekuje mladom Mjesecu u Lavu koji se dogodio krajem srpnja 2022. Razmislite o tom vremenu i vidite što vam dolazi. Ili što se nedavno dogodilo kako biste dobili bolju ideju o tome što očekivati tijekom ove lunacije.

Kako se pun Mjesec pojavljuje unutar vašeg horoskopskog znaka, prirodno ćete više razmišljati o svojim potrebama, svojim uvjerenjima i perspektivi. To znači da možda nećete moći razumjeti odakle dolazi vaš partner.

Prekidi uvijek proizlaze iz prekida veze, a ovaj tjedan će vam možda biti veći izazov osjećati se kao da ste na istoj strani sa svojim partnerom. Iako ga možda možete spasiti, morat ćete pripaziti na svoju ljutnju i pobrinuti se da o svom partneru razmišljate onoliko koliko mislite o sebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Mars je unutar svog horoskopskog znaka od kraja kolovoza 2022. Od tada je završio svoju retrogradnu fazu i kreće se kroz slične stupnjeve kao tijekom rujna i listopada prošle godine. Nastavit će s ovim plesom do kraja ožujka kada se kreće s ovog područja. A vi se osjećate kao da ste preživjeli ovo razdoblje i da ste uspjeli naučiti što god ste trebali.

Ovaj tjedan kada se Mars u Blizancima uskladi s Venerom u Ribama, aktivirajući sebe i stvari vezane uz posao i financije, osjetit ćete prekid u svojoj romantičnoj vezi. Nije iznenađujuće, s obzirom na to da se već neko vrijeme niste baš zadovoljni ovim područjem svog života. Čak i ako ste se osjećali nesposobnima za promjene ili ste to samom sebi sporo priznali.

Ali ovaj tjedan želite uložiti više vremena i energije u svoju karijeru i financije, što znači da je vaš fokus potpuno uklonjen sa vašeg romantičnog života. U nekim vezama, ovo je faza u kojoj parovi dijele svoje živote. Ali za druge će pružiti jasnoću i prostor da uvide da nisu sve veze namijenjene spašavanju.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2