DNEVNI TAROT za 15. Januar: Kako divan dan za OVA 2 znaka! Ovaj dan obećava više nego ikad prije…

DNEVNI TAROT za 15. Januar: Kako divan dan za OVA 2 znaka! Ovaj dan obećava više nego ikad prije…

12 siječnja, 2024 0 By Admin

Horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak je ovdje. Zvijezde su nam danas naklonjene dok učimo pozitivno koristiti svoje talente i vještine.

Saznajte što dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka sprema za vas danas…

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: as štapova

Dnevni tarot: Samo napred. Kad imate sjajnu ideju, nešto u vašem duhu se ubrza i da vam to do znanja. Nemojte učiniti uobičajeno – recite da ćete se kasnije sjetiti zapisati misao. Upotrijebite diktafon na svom telefonu da sačuvate ovu dobru ideju dok joj kasnije ne pristupite.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: desetka štapića

Nije to lako učiniti za sebe, za druge i za svijet u cjelini. Danas imate puno toga na tanjuru, ali dok radite na svakom zadatku i ispisujete ga s popisa obaveza, osjetit ćete snažan osjećaj postignuća. I drugi će vas cijeniti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Četvorka pentakla

Dvije riječi: upravljanje novcem. Volite kupovati stvari za sebe, ali i za druge. Danas, međutim, morate biti malo svjesniji svog ukupnog budžeta i potrošnje.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Pet pehara

Čak i najgora situacija dolazi s prerušenim blagoslovom. Emocije snažno pogađaju kada se ono što ste željeli ne odvija onako kako ste se nadali ili zamišljali. Nepredviđeni gubitak sna mogao bi biti najveći dar u vašem životu. Možda se sada ne osjećate tako, ali uskoro hoćete!

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Dvojka pentakla

Morate donijeti veliku odluku: kupiti ili ne kupiti. Ono u što ulažete svoj novac mora biti vrijedno toga. Postoje trenuci kada treba živjeti u trenutku i ne brinuti o tome koliko će dugo nešto trajati. Ali, kada potrošite puno novca na neki predmet, uvijek je dobro ‘kupiti jednom; kupi pravo.’

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Vitez pehara

Vaši osjećaji vode put. Možda danas skačete, ali to ne znači da ste u krivu. Vaša intuicija može vas natjerati da radite punom parom kako biste spriječili da se nešto dogodi ili spriječite da se nevolja pogorša.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Kraljica mačeva

Sve si shvatio. Naučili ste se prilagoditi i postati prilagodljiviji. Vrijeme je bilo dobro prema vama. Nemate se čega bojati ili sramiti. Sada ste diplomirali.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Devetka pentakla

Zaslužio si to. Uložili ste težak rad i trud. Sada je vrijeme da se počastite nečim lijepim. Izađite i kupite ono što si možete priuštiti i uživajte!

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Svijet

Srećom, stvari teku dobro. Nalazite se na mjestu gdje je sve glatko. Život je dobar prema tebi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Vitez štapića

Vrijeme je da se posvetite sebi i isplanirate jedan dan u kojemu ćete isključivo vi uživati, ali to naravno ne znači da ne možete uključiti i još nekoga. Vrijeme je otpustite brige i probleme i napunite baterije kakoo biste mogli dalje punom parom.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Sunce

Danas neka ti srce bude veselo. Dajte sebi dopuštenje da se smiješite i da se osjećate dobro u svom životu. Svaki dan je dar života, a imate cijela 24 sata da učinite nešto zbog čega se osjećate nevjerojatno.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Kralj mačeva

Spremni ste obaviti stvari. Danas nije dan za odgađanje. Vrijeme je da pustite ambiciji da upravlja vašim mislima. Započnite projekt i krenite.