DNEVNI TAROT za utorak, 31. Januar: Kako divan dan za OVA 2 znaka! Utorak obećava više nego ikad prije…

Horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak je ovdje. Zvijezde su nam danas naklonjene dok učimo pozitivno koristiti svoje talente i vještine.

Saznajte što dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka sprema za vas danas…

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: as štapova

Samo napred. Kad imate sjajnu ideju, nešto u vašem duhu se ubrza i da vam to do znanja. Nemojte učiniti uobičajeno – recite da ćete se kasnije sjetiti zapisati misao. Upotrijebite diktafon na svom telefonu da sačuvate ovu dobru ideju dok joj kasnije ne pristupite.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: desetka štapića

Nije to lako učiniti za sebe, za druge i za svijet u cjelini. Danas imate puno toga na tanjuru, ali dok radite na svakom zadatku i ispisujete ga s popisa obaveza, osjetit ćete snažan osjećaj postignuća. I drugi će vas cijeniti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Četvorka pentakla

Dvije riječi: upravljanje novcem. Volite kupovati stvari za sebe, ali i za druge. Danas, međutim, morate biti malo svjesniji svog ukupnog budžeta i potrošnje.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Pet pehara

Čak i najgora situacija dolazi s prerušenim blagoslovom. Emocije snažno pogađaju kada se ono što ste željeli ne odvija onako kako ste se nadali ili zamišljali. Nepredviđeni gubitak sna mogao bi biti najveći dar u vašem životu. Možda se sada ne osjećate tako, ali uskoro hoćete!

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Dvojka pentakla

Morate donijeti veliku odluku: kupiti ili ne kupiti. Ono u što ulažete svoj novac mora biti vrijedno toga. Postoje trenuci kada treba živjeti u trenutku i ne brinuti o tome koliko će dugo nešto trajati. Ali, kada potrošite puno novca na neki predmet, uvijek je dobro ‘kupiti jednom; kupi pravo.’

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Vitez pehara

Vaši osjećaji vode put. Možda danas skačete, ali to ne znači da ste u krivu. Vaša intuicija može vas natjerati da radite punom parom kako biste spriječili da se nešto dogodi ili spriječite da se nevolja pogorša.

Nastavak na sljedećoj strani…

DNEVNI TAROT za utorak, 31. Januar: Kako divan dan za OVA 2 znaka! Utorak obećava više nego ikad prije…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top