DNEVNI TAROT za srijedu, 1. Februar: OVA 2 znaka će imati apsolutno SAVRŠEN DAN, jer nakon teškog perioda konačno dolaze čarobne promjene!

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Smrt

Gorko-slatki završeci donose lijepe početke gdje vaše srce bukti puno ljubavi u čudu stvari koje dolaze. Ne gledajte na tamu kao na nedostatak svjetla, već kao na početak rađanja vašeg svijeta u nešto novo i veće nego što biste ikada mogli zamisliti.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Sedmica pehara

Tjeraju vas da prihvatite stvari onakvima kakve jesu, a ne onakvima kakvima se nadate da bi mogle biti. Reakcija na kraj sna može uzrokovati da se osjećate pomalo tužno, ali možda i znatiželjno. Što slijedi? Gdje će vas ovaj put odvesti put?

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Desetka mačeva

Kad te jedan prijatelj izda, boli kao da ti je milijun noževa zabijeno u leđa. Povreda, bol i tuga izgubljenog raja u kojem ste vjerovali u osobu mogu se osjećati rastrganim na dva dijela.

No, ovo su trenuci kada otkrivate čovječanstvo u svom najboljem izdanju i počinjete uviđati zašto je toliko važno vjerovati sebi i vjerovati u sebe — iznad svega.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Stranica pentakla

Godine nisu uvijek važne. Kada ste spremni učiniti nešto posebno i važno, poslušajte svoj unutarnji glas.

Možete kanalizirati životna iskustva koja vam pomažu da prevladate izazove s kojima se susreće netko mlađi od vas. Ovdje ste s razlogom i spremni ste jer je ovo vaše vrijeme.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Stranica mačeva

Vrijeme je da očistite negativnu energiju i vratite se u središte. Možete razgovarati i razgovarati dok ne pomodrite.

Samo čisto i blago srce može vam pomoći da prebrodite komplikacije s kojima se suočavate.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Osmica štapića

Događaji dana dolaze vam na nevjerojatan način. Možda nećete imati vremena ili energije držati korak sa svime što se od vas traži.

Dovedeni do svojih granica možda ćete se osjećati kao da ne možete sve to podnijeti, ali nevjerojatno da stvarno možete, i hoćete.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI TAROT za srijedu, 1. Februar: OVA 2 znaka će imati apsolutno SAVRŠEN DAN, jer nakon teškog perioda konačno dolaze čarobne promjene!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top