Vrijeme je da OVAJ znak nakon dugo vremena OPET ZAPOČNE VEZU, a OVOM znaku dolaze romantične noći…

OVAN

Pitanja vezana za ljubavne emocije možda će se morati tretirati s praktične perspektive. Vaša voljena osoba možda neće prepoznati stanje u kojemu ćete biti, a samim time neće vam pružiti ono što će vam biti potrebno. No, ne čekajte da vam pročita misli, recite otvoreno što vam je i što trebate i želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dobro ćete provesti u ljubavnoj vezi ovih dana. Više ćete vremena provoditi sa voljenom osobom nego inače. Osjećat ćete se sretno zbog takvih trenutaka. Oni koji nisu u braku također bi se mogli vjenčati ili zaručiti.

 

 

BLIZANCI

Dan bi vas mogao umoriti i možda biste htjeli provesti mirnu večer sa svojim ljubavnikom. Vaše umorno ja naći će utjehu u prisutnosti svoje voljene osobe. Voljena će vas razmaziti i njegovati, obećajemo vam.

 

 

RAK

Morate izbjegavati svoje loše raspoloženje u ljubavnom životu, jer se to prenosi i na vašu voljenu osobu. Savjetujemo vam da u osobnom životu pazite na svoje raspoloženje. Dani će biti gotovo neizvjestni. Nije vjerojatno da će doći do nekog važnog razvoja.

 

 

 

LAV

Dani će vam se pokazati dobrim u ljubavnom životu. Sve ono što vam je nedostajalo u proteklom vremenu, velike su šanse da to dobijete u narednim danima. Pratit će vas sreća zvijezda, a vi pratite zvijezde.

 

 

DJEVICA

Svaki dan trebao bi imati nešto posebno kako bi se život odvijao na zanimljiv način. To će biti istina i ovih dana. Vaše vještine razgovora zasigurno će dodati začin vašem odnosu s voljenom osobom. Uživat ćete.

Nastavak na idućoj stranici…

Vrijeme je da OVAJ znak nakon dugo vremena OPET ZAPOČNE VEZU, a OVOM znaku dolaze romantične noći…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top