Vrijeme je da OVAJ znak nakon dugo vremena OPET ZAPOČNE VEZU, a OVOM znaku dolaze romantične noći…

Vrijeme je da OVAJ znak nakon dugo vremena OPET ZAPOČNE VEZU, a OVOM znaku dolaze romantične noći…

3 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Pitanja vezana za ljubavne emocije možda će se morati tretirati s praktične perspektive. Vaša voljena osoba možda neće prepoznati stanje u kojemu ćete biti, a samim time neće vam pružiti ono što će vam biti potrebno. No, ne čekajte da vam pročita misli, recite otvoreno što vam je i što trebate i želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dobro ćete provesti u ljubavnoj vezi ovih dana. Više ćete vremena provoditi sa voljenom osobom nego inače. Osjećat ćete se sretno zbog takvih trenutaka. Oni koji nisu u braku također bi se mogli vjenčati ili zaručiti.

 

 

BLIZANCI

Dan bi vas mogao umoriti i možda biste htjeli provesti mirnu večer sa svojim ljubavnikom. Vaše umorno ja naći će utjehu u prisutnosti svoje voljene osobe. Voljena će vas razmaziti i njegovati, obećajemo vam.

 

 

RAK

Morate izbjegavati svoje loše raspoloženje u ljubavnom životu, jer se to prenosi i na vašu voljenu osobu. Savjetujemo vam da u osobnom životu pazite na svoje raspoloženje. Dani će biti gotovo neizvjestni. Nije vjerojatno da će doći do nekog važnog razvoja.

 

 

 

LAV

Dani će vam se pokazati dobrim u ljubavnom životu. Sve ono što vam je nedostajalo u proteklom vremenu, velike su šanse da to dobijete u narednim danima. Pratit će vas sreća zvijezda, a vi pratite zvijezde.

 

 

DJEVICA

Svaki dan trebao bi imati nešto posebno kako bi se život odvijao na zanimljiv način. To će biti istina i ovih dana. Vaše vještine razgovora zasigurno će dodati začin vašem odnosu s voljenom osobom. Uživat ćete.

VAGA

Ovih dana biste trebali biti fleksibilniji sa svojim partnerom. Kako bi vašoj vezi dodali više zabave i vrijednosti,  predlažemo da dopustite svom voljenom da odluči o događajima za današnju večer. To će vas oboje usrećiti. Ponovite to još koji put u narednim danima.

 

 

ŠKORPIJA

Današnji dan će od vas tražiti mnogo. Vaš ljubavni i osobni život će biti zahtjevni i od vas će se tražiti i očekivati mnogo. Morate pokušati zadovoljiti zahtjeve na najbolji mogući način. To će vam pomoći.

 

 

STRIJELAC

Na romantičnom i ljubavnom planu moći ćete dobro provesti vrijeme sa svojim partnerom. Ovo dobro provedeno vrijeme učinit će vas oboje  sretnima. Ovo će biti vrlo  povoljni dani za vas.

 

 

JARAC

Zbog posla ne biste trebali zanemariti svoj osobni život. Poslovni život vam je važan. Ali takav je i osobni život. Trebali biste voditi računa o oba aspekta. Trebate pokušati uravnotežiti to dvoje.

 

 

VODOLIJA

Vidjet ćete puno sreće na ljubavnom planu i ljubavnom životu. Za vas će ‘sretna vremena’ vladati ovih dana. Osim toga, ljubavni život bit će bolji nego ikad. Dakle, bit će to za vas dobri i ugodni dani.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vaš voljeni partner bit će ugodno šokiran ovih dana kada vidi koliko ste energični. Vaša energija i entuzijazam će  zadiviti vašu voljenu osobu. Uživajte dok traje. Vrijeme je da to iskoristite u najvećoj mogućoj mjeri.