TOKOM SEDMICE: Ribe će biti ZABRINUTE, Vodoliji stiže NEOČEKIVAN POZIV, Blizanci će biti ZNATIŽELJNI, Rak NEODLUČAN, Škorpija NEMIRNA…

OVAN

Romantika i brak su vam uvijek važni, ali ovih dana će vam biti  posebno važni. Trebali biste se osjećati posebno toplo, ljubazno i ​​privlačno, a pitanja ljubavi i partnerstva trebaju biti posebno romantična. Danas je dobro za druge oblike partnerstva, jer između vas i drugih prolazi povećana razina razumijevanja. Slučajni poznanici mogli bi postati prijatelji.

 

 

BIK

Osjećate se posebno maštoviti i možda biste htjeli probati pisati, slikati ili skladati. Prošlost je posebno privlačna pa biste mogli prošetati umjetničkom galerijom ili muzejom ili prisustvovati koncertu. Koristite svoju intuiciju jer djeluje na visokoj razini. Kroz umjetnost bi mogle doći poruke koje donose uvid, a možda i otkrivenje. Zapišite svoje dojmove!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Uvijek ste intelektualno znatiželjni, ali ovih dana biste mogli biti posebno. Iako ste obično idealisti, danas vam je mašta u punom zamahu. Možda biste željeli pokušati pisati ili slikati. Bit će bolje ići s fikcijom ili impresionizmom nego s poviješću ili realizmom. Proučavanje duhovnih ili ezoteričnih predmeta vjerojatno će otvoriti put između intelekta i intuicije.

 

 

RAK

Ovih dana se vaša obično pouzdana prosudba može činiti zamagljenom emocijama. Možda se ne možete odlučiti između različitih pravaca djelovanja. Ili se možda osjećate rastreseno i ne možete se usredotočiti na ono što treba učiniti. Nemojte se bojati odgađati stvari i raditi na nečemu manje zahtjevnom. Stvari će izgledati jasnije sutra. Provedite dane opuštajući. Zaboravite na posao na neko vrijeme.

 

 

LAV

Optimizam i predviđanje važni su, jer preuzimate kontrolu nad svojim životom i tražite nove prilike. Razgovori vode do ideja za moguću osobnu i karijeru proširenja, a vjerojatno ćete slati i primati brojne poruke. Možda čak razmišljate o preseljenju, možda u drugi grad. Nemojte žuriti. Pažljivo planirajte i sve bi trebalo ići kako želite.

 

 

DJEVICA

Nove ideje i prilike za financijski napredak možda će vam se pojaviti ovih dana, ali ovo nisu dani da djelujete neselektivno ili pravite određene promjene u svojoj financijskoj strukturi. Vaša bi prosudba mogla biti malo zamagljena. Mogli biste imati poteškoća pri odlučivanju između različitih opcija. Zapišite sve informacije, proučite ih i prespavajte na njima nekoliko noći prije nego što se posvetite bilo čemu.

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM SEDMICE: Ribe će biti ZABRINUTE, Vodoliji stiže NEOČEKIVAN POZIV, Blizanci će biti ZNATIŽELJNI, Rak NEODLUČAN, Škorpija NEMIRNA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top