TOKOM SEDMICE: Ribe će biti ZABRINUTE, Vodoliji stiže NEOČEKIVAN POZIV, Blizanci će biti ZNATIŽELJNI, Rak NEODLUČAN, Škorpija NEMIRNA…

TOKOM SEDMICE: Ribe će biti ZABRINUTE, Vodoliji stiže NEOČEKIVAN POZIV, Blizanci će biti ZNATIŽELJNI, Rak NEODLUČAN, Škorpija NEMIRNA…

26 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom sedmice: Romantika i brak su vam uvijek važni, ali ovih dana će vam biti  posebno važni. Trebali biste se osjećati posebno toplo, ljubazno i ​​privlačno, a pitanja ljubavi i partnerstva trebaju biti posebno romantična. Danas je dobro za druge oblike partnerstva, jer između vas i drugih prolazi povećana razina razumijevanja. Slučajni poznanici mogli bi postati prijatelji.

 

 

BIK

Osjećate se posebno maštoviti i možda biste htjeli probati pisati, slikati ili skladati. Prošlost je posebno privlačna pa biste mogli prošetati umjetničkom galerijom ili muzejom ili prisustvovati koncertu. Koristite svoju intuiciju jer djeluje na visokoj razini. Kroz umjetnost bi mogle doći poruke koje donose uvid, a možda i otkrivenje. Zapišite svoje dojmove!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Uvijek ste intelektualno znatiželjni, ali ovih dana biste mogli biti posebno. Iako ste obično idealisti, danas vam je mašta u punom zamahu. Možda biste željeli pokušati pisati ili slikati. Bit će bolje ići s fikcijom ili impresionizmom nego s poviješću ili realizmom. Proučavanje duhovnih ili ezoteričnih predmeta vjerojatno će otvoriti put između intelekta i intuicije.

 

 

RAK

Ovih dana se vaša obično pouzdana prosudba može činiti zamagljenom emocijama. Možda se ne možete odlučiti između različitih pravaca djelovanja. Ili se možda osjećate rastreseno i ne možete se usredotočiti na ono što treba učiniti. Nemojte se bojati odgađati stvari i raditi na nečemu manje zahtjevnom. Stvari će izgledati jasnije sutra. Provedite dane opuštajući. Zaboravite na posao na neko vrijeme.

 

 

LAV

Optimizam i predviđanje važni su, jer preuzimate kontrolu nad svojim životom i tražite nove prilike. Razgovori vode do ideja za moguću osobnu i karijeru proširenja, a vjerojatno ćete slati i primati brojne poruke. Možda čak razmišljate o preseljenju, možda u drugi grad. Nemojte žuriti. Pažljivo planirajte i sve bi trebalo ići kako želite.

 

 

DJEVICA

Nove ideje i prilike za financijski napredak možda će vam se pojaviti ovih dana, ali ovo nisu dani da djelujete neselektivno ili pravite određene promjene u svojoj financijskoj strukturi. Vaša bi prosudba mogla biti malo zamagljena. Mogli biste imati poteškoća pri odlučivanju između različitih opcija. Zapišite sve informacije, proučite ih i prespavajte na njima nekoliko noći prije nego što se posvetite bilo čemu.

VAGA

Ovih dana se možete osjećati posebno društvenim. Možda biste željeli potražiti stare prijatelje koje niste vidjeli neko vrijeme, možda kako biste se oslobodili prošlih svađa ili povrijeđenih osjećaja. Pazite da ih oslobodite umjesto da ih ponovno iznosite. Mogli biste se osjećati osjetljivijim nego inače, pa bi svako objašnjenje moglo dovesti do trvenja. Budite svjesni dobrih osobina svojih prijatelja kako biste mogli uživati ​​u njihovom društvu.

 

 

ŠKORPIJA

Vaši bioritmovi mogu biti niski, pa se možda ne osjećate sasvim na visini. Zbog toga biste se mogli osjećati nemirno i pomalo plavo. Najvjerojatnije je vaša slabost povezana sa stresom. Pustite laganu glazbu. Okružite se cvijećem ili drugim šarenim predmetima. Ako je moguće, idite na masažu. To će vam pomoći da se opustite. Uskoro ćete se osjećati dosta bolje.

 

 

STRIJELAC

Čini se da se ljubavna pitanja okreću nabolje. Razgovarajte o svom odnosu s partnerom. Vaš prijatelj može, ali i ne mora dijeliti vaše mišljenje, a možda će biti potrebno postići kompromis. Ne dopustite da vam ovo pokvari entuzijazam. Romantika izgleda sjajno za blisku budućnost sve dok držite otvorene linije komunikacije.

 

 

JARAC

Jeste li razmišljali o preuređenju ili preuređenju svog doma? Ako je tako, ovo su dani za to. Vaša energija i osjećaj za estetiku su na visokom nivou. Zatražite pomoć članova obitelji u planiranju boja, stilova i aranžmana. Mnogo aktivnosti može se odvijati u vašem domu i oko njega, a vi ćete biti oduševljeni. Pobrinite se da jedan radi do iznemoglosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Neočekivani posjet ili poziv prijatelja mogli bi donijeti uzbudljive vijesti. Možda se odlučite sastati s tom osobom i proslaviti. Sreća vam dolazi iz nepredviđenog izvora, ali nemojte gubiti vrijeme pitajući se o tome. Iskoristite to maksimalno. Budući uspjesi mogu ovisiti o tome. Do kraja sedmice možda ćete imati za cilj potpuno drugačije ciljeve nego što ste bili jutros.

 

 

RIBE

Jutro bi vas moglo zateći pomalo zabrinutim za financije. Možda vam je na umu prošlo nepromišljeno trošenje. Pregledajte svoje zapise i pogledajte ih objektivno. Vjerojatno ćete otkriti da stvari nisu tako loše kao što se čine. Zapišite plan za rukovanje svime što zahtijeva pozornost. Moći ćete se pobrinuti za posao, a da se ne izludite.