Ova DVA ZNAKA će se upustiti u TAJNU VEZU ali NEĆE BITI SRETNI i POŽALIT ĆE!/

Ova DVA ZNAKA će se upustiti u TAJNU VEZU ali NEĆE BITI SRETNI i POŽALIT ĆE!/

31 siječnja, 2023 0 By Admin

Srce kaže jedno, a razum drugo. U slučaju ova dva znaka, pobijedit će srce i oni će se upustit u tajnu vezu.

Prvi od njih je…

 

JARAC:

Osobama rođenim u ovom znaku u posljednje vrijeme ne cvijetaju ruže u ljubavnom životu. Vaša ljubavna situacija ne ispunjava vaša očekivanja i nije ono što želite.

Osim toga, u vaše ljubavne redove se uvukla monotonija i ljubavna situacija vas već neko vrijeme ne ispunjava. Po pitanju ljubavi, vaš život u narednom periodu postat će buran i tajan.

Vi ćete započeti tajnu vezu koju ćete morati kriti od ostatka svijeta.U vašem životu postoji osoba koju dugo znate i prema kojoj vaše misli nisu čiste.

Vi ćete sa tom osobom započeti tajnu vezu. Svijesno ćete se upustiti u nešto, a duboko u sebi ćete znati da to nije ispravno. No to vas neće spriječiti da se prepustite ljubavnim čarima.

 

Za osobe koji su slobodni:

Osobe rođene u ovom znaku ne žele svoju ljubav i vezu kriti. Vi želite kad volite da to cijeli svijet zna. Vaša ljubav je bezgranična i u potpunosti se predajete ljubavi kad volite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tajne veze vas nisu nikad privlačile niti je to ono što želite. Osim što ne želite, to se također kosi sa vašim principima, jer vaš moto je “ne radi drugome što ne želiš da netko radi tebi”. Međutim, stvari se uvijek ne odvijaju prema našim pravilima i stavovima. Srcu je…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2