LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Oktobar: Nakon puno uspona i padova OVOM znaku od danas kreće na bolje…

LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Oktobar: Nakon puno uspona i padova OVOM znaku od danas kreće na bolje…

7 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Često zanemarujete svoje zdravlje i svoje tijelo. Vaša ravnoteža pati od ove situacije. Došao je trenutak da razmislite o liječničkom pregledu samo da biste bili na sigurnom. Volite otkrivati ​​nove stvari i žeđ za znanjem potičete vas da potrošite puno energije. Pokušajte pronaći vremena za odmor i opuštanje. Izbjegnite sve nepotrebne napore, a i ljubav stavite u drugi plan!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Došao je trenutak da se usredotočite na svoj osobni život. Vaš je život zasigurno imao svojih uspona i padova. No, u posljednjih nekoliko mjeseci bilo je posebno puno novih i dubokih emocija. Ako budete uporni u održavanju svog odlučnog okvira mišljenja i postupaka, postići ćete ciljeve na kojima ste postavili svoje srce.

 

 

BLIZANCI

Ne zamarajte se stvarima koje ne možete promijeniti i na koje ne možete utjecati. Prihvatite ih takvima kakve jesu i bit ćete sretniji. Možda ni vašem partneru ne odgovarate baš u svemu. Možda ste i vi prihvaćeni sa svim vrlinama i manama.

 

 

RAK

Vi ste pravi majstor zavođenja. Već neko vrijeme možete upoznati i zavesti mnogo ljudi. Također se čini da nitko ne može odoljeti vašim čarima. Ali danas ćete početi razmišljati o sitnicama i zamahu ovog zavođenja. Čak i ako cijenite luksuz, trebali biste biti oprezni i uvijek budni.

 

 

LAV

Ne može vam svatko parirati u zavođenju i nitko od vaših prijatelja ne može odoljeti vašim čarima. No, danas biste trebali pokušati završiti svoje šarmiranje. Doista, od interakcije s drugima moći ćete imati koristi od planetarnog poravnanja. Tražit ćete malo više autentičnosti u svojim osobnim i profesionalnim odnosima.

 

 

DJEVICA

Vaš posao je da pazite na autentičnost u ljudima s kojima se susrećete. No, ono što je zanimljivo je to što zbog svoje želje da budete voljeni mijenjate određene stvari u sebi kako bi je učinili poželjnijom i privlačnijom za druge ljude. Možda i sami imate tendenciju da niste potpuno vjerni svom stvarnom ja. Današnji aspekti pomoći će vam da ponovno uspostavite kontakt sa vlastitim osjećajima.

VAGA

Pokrenite dubok i smislen razgovor s nekim s kim ste izgubili kontakt tijekom godina. Moglo bi se dogoditi da je duga i ružna točka spora na rubu rješenja. Sve što trebate učiniti je napraviti prvi korak. U zraku je velika energija puna ljubavi koja će vam pomoći u njegovanju osjetljivog pristupa punog ljubavi. Pronađite vezu s nekim za koga prije niste znali da je tamo.

 

 

ŠKORPIJA

Bilo bi pošteno reći da jednostavno volite biti prepoznati! U cjelini, dan će vam omogućiti da pokažete svoje liderske sposobnosti. Vi ćete organizirati dan! Prihvatit ćete svoje odgovornosti i vaša će vas inteligencija potaknuti da prihvatite izazove dana. Ali trebali biste pokušati ostati skromni. Djelujte jednostavno, osobito nakon snažnih i intenzivnih emocija.

 

 

STRIJELAC

Danas biste mogli puno naučiti od ljudi čiji je zvjezdani znak Vodenjak. Imaju sposobnost da se lako uključe, a kad to učine, idu direktno u srž problema. Svijet oko vas je u stalnoj mutaciji i morate se zapitati želite li postići svoje ciljeve. Pokušajte biti otvorenog uma, prilagodite se situaciji i djelujte brzo prije nego što bude prekasno!

 

 

JARAC

Ovo bi mogao biti vrlo studiozan dan za vas, zapravo bi ga bilo bolje nazvati napornim. Ali volite raditi i dobit ćete sav posao koji možete podnijeti danas. Dobar je dan za rad na svim onim stvarima u vašem životu kojima je potrebno još malo vaše pažnje kako biste stali na svoje, stvarima koje nisu našle stalno mjesto u vašem životu, poput nekih vaših veza, na primjer…

 

 

VODOLIJA

Danas ćete se možda morati posvetiti nekim vrijednostima koje su vam prirasle srcu. Kao dijete ste bili svjesni uloge koju morate imati u ovom društvu. Bili ste jako zabrinuti za druge. Danas ćete se vjerojatno zapitati trebate li se uključiti i donositi odluke od općeg interesa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vi ste vrlo tajnovita osoba i svoja osjećanja držite za sebe. Također očajnički želite izbjeći osjetljivost. U svakom trenutku pokušavate odvojiti svoje osjećaje od svog života. Čini se da su vaše emocije i vaš um u stalnoj interakciji. No, je li to istina i kada je u pitanju vaš ljubavni život?