LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Oktobar: OVAJ znak će dati NOVU ŠANSU BIVŠEM partneru – slijedi pomirenje!

LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Oktobar: OVAJ znak će dati NOVU ŠANSU BIVŠEM partneru – slijedi pomirenje!

6 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda čeznete da se danas osjećate kao da ste “kod kuće” s ljubavnikom. Mogli bi se osjećati kao da poznajete čak i potpuno novo ljubavno zanimanje za mnoge živote. Lakše se povezati s partnerom kada se zajedno vratite na početak, prisjećate se i dopuštate sebi da budete pomalo nostalgični. Upravo sada, način da se izliječi sadašnjost i iskoristi budućnost je pregled prošlosti.

 

BIK

Može se činiti kao da je vaš ljubavnik posuo čistu čarobnu prašinu po vašoj spavaćoj sobi. Kao da vaša neposredna okolina blista romantičnim prilikama, a to vjerojatno možete osjetiti bez obzira jeste li slobodni ili vezani. Može se dogoditi da se bivši pojavi putem teksta – ili čak putem psihičkog prijenosa. U svakom slučaju, osjetite tu zabavu na dohvat ruke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ste skloni biti pretjerano cinični i grubi prema svojoj voljenoj osobi danas. Položaj planeta vam donosi mogućnost da postanete hladni ako ne ublažite svoju naviku da prvo govorite, a kasnije mislite. Ponekad je potrebno izgovoriti teške istine, ali stvarno razmislite što je potrebno prije nego što krenete! Ako ste slobodni, druženje bi moglo biti izazov, jer biste mogli previše razmišljati o stvarima. Pričekaj za sada.

 

RAK

Danas možete razgovarati o svim komplikacijama u vezi. Izlječenje je moguće kada se uključite s ljubavnikom, dugogodišnjim partnerom ili bivšim koristeći svoje riječi. Vaši bi procesi razmišljanja trebali biti jasniji, ali svoje misli možete iznijeti s daškom poezije, što omogućava da vas voljena osoba razumije putem metafore čak i kada ste potpuno praktični i prizemni. Možda biste željeli vježbati za razgovor tako što ćete prvo slobodno napisati o tome.

 

LAV

Saopštavanje svojih osjećaja prema ljubavniku danas se može osjećati kao zavjet. Vaše su riječi magične, kako u izgovorenom tako iu pisanom obliku. Možda ćete se ponekad suzdržavati od izražavanja svojih emocija, ali ovo nije pravo vrijeme da budete sramežljivi. Ne brinite o obliku ili funkciji, samo uložite cijelo svoje srce u to i ispasti će prekrasno – i duboko smisleno.

 

DJEVICA

Strahovi o materijalnim stvarima mogu naglasiti trenutnu romantičnu vezu. Položaj planeta izazivaju provjeru stvarnosti koja uključuje vaše temeljne vrijednosti. Preokupacija novcem mogla bi rezultirati nedostatkom veze s vašom ljubavlju. Također biste mogli zateći sebe da osuđujete svog partnera ili potencijalne drage zbog njihovih potrošačkih navika. Međutim, povremeno razboritost ima smisla! U nekim slučajevima ova energija može donijeti jasnoću i predanost da se napreduje s više mudrosti.

VAGA

Vaše vrijednosti vode put u vašim romantičnim vezama danas. Možda ćete morati koristiti ono što vam je najvažnije kako biste analizirali je li partnerstvo trenutno pravo za vas. Možda netko s kim ste tek povezani (ili s kim ste čak u ozbiljnoj vezi) vidi stvari drugačije, posebno kada je u pitanju kako izgraditi zajednički život. Vaša samopoštovanje ovdje dolazi u obzir, stoga vjerujte svojim instinktima – i onome u što vjerujete.

 

ŠKORPIJA

Glamurozni darovi danas mogu poboljšati vaš ljubavni život, ali ne moraju biti skupi. Materijalna stavka može se osjećati kao najbolji način da nekome kažete “volim te”. Trošenje novca nije potrebno – možete izvaditi cvijet iz svog vrta, nacrtati sliku ili pokloniti nešto što već posjedujete. Važno je samo da na neki način dijelite znak naklonosti.

 

STRIJELAC

Danas ćete vjerojatno biti jako distancirani i zaglavljeni u glavi. Vaš ljubavnik ili predmet naklonosti mogli bi vas pročitati kao emocionalno odvojene, čak i ako ono što vas stresira nije u vezi s njim. Možda bi bilo najbolje da vrijeme provedete nasamo razmišljajući kako biste svladali odnos s drugima na dublji način.

 

JARAC

U pravu ste gdje je ljubavna akcija. To je jedno od onih nevjerojatnih “svjetla, kamera – romantični sjaj!” trenucima.  Biti prekrasan je više nego u redu u ovom trenutku, čak i ako se osjećate popustljivo. Sve je to dio zabavne i koketne faze tijekom koje su vaše rutine brige o sebi nužne – one mogu odmah poboljšati vaš ljubavni život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Trenutno praktički svjetlucate užarenim sjajem – i malo tko vam može odoljeti. Zapravo, možda ćete se morati boriti protiv više udvarača. Vaš ego bi mogao biti prilično napuhan svom pažnjom. Pokušajte pokazati jednako suosjećanje prema svima koji vam padnu pred noge, čak i ako ne možete reći da na svaki spoj ili koketni tekst koji vam se nađe na putu.

 

RIBE

Samoća zove danas, tako da ovo nije najbolji dan za vezu u vašoj vezi. Položaj planeta poziva vas da se suočite sa svime od čega ste se pokušavali sakriti. Druženje s ljubavnikom ili potraga za ljubavlju ako ste slobodni ponekad se može koristiti kao odvraćanje pažnje od drugih problema. Obavijestite svog partnera kad god vam je potrebno malo vremena nasamo – kasnije se možete ponovno povezati kada se napunite i spremni podijeliti svoja razmišljanja.