LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Januar: OVAJ znak će dati NOVU ŠANSU BIVŠEM partneru – slijedi pomirenje!

OVAN

Možda čeznete da se danas osjećate kao da ste “kod kuće” s ljubavnikom. Mogli bi se osjećati kao da poznajete čak i potpuno novo ljubavno zanimanje za mnoge živote. Lakše se povezati s partnerom kada se zajedno vratite na početak, prisjećate se i dopuštate sebi da budete pomalo nostalgični. Upravo sada, način da se izliječi sadašnjost i iskoristi budućnost je pregled prošlosti.

 

BIK

Može se činiti kao da je vaš ljubavnik posuo čistu čarobnu prašinu po vašoj spavaćoj sobi. Kao da vaša neposredna okolina blista romantičnim prilikama, a to vjerojatno možete osjetiti bez obzira jeste li slobodni ili vezani. Može se dogoditi da se bivši pojavi putem teksta – ili čak putem psihičkog prijenosa. U svakom slučaju, osjetite tu zabavu na dohvat ruke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ste skloni biti pretjerano cinični i grubi prema svojoj voljenoj osobi danas. Položaj planeta vam donosi mogućnost da postanete hladni ako ne ublažite svoju naviku da prvo govorite, a kasnije mislite. Ponekad je potrebno izgovoriti teške istine, ali stvarno razmislite što je potrebno prije nego što krenete! Ako ste slobodni, druženje bi moglo biti izazov, jer biste mogli previše razmišljati o stvarima. Pričekaj za sada.

 

RAK

Danas možete razgovarati o svim komplikacijama u vezi. Izlječenje je moguće kada se uključite s ljubavnikom, dugogodišnjim partnerom ili bivšim koristeći svoje riječi. Vaši bi procesi razmišljanja trebali biti jasniji, ali svoje misli možete iznijeti s daškom poezije, što omogućava da vas voljena osoba razumije putem metafore čak i kada ste potpuno praktični i prizemni. Možda biste željeli vježbati za razgovor tako što ćete prvo slobodno napisati o tome.

 

LAV

Saopštavanje svojih osjećaja prema ljubavniku danas se može osjećati kao zavjet. Vaše su riječi magične, kako u izgovorenom tako iu pisanom obliku. Možda ćete se ponekad suzdržavati od izražavanja svojih emocija, ali ovo nije pravo vrijeme da budete sramežljivi. Ne brinite o obliku ili funkciji, samo uložite cijelo svoje srce u to i ispasti će prekrasno – i duboko smisleno.

 

DJEVICA

Strahovi o materijalnim stvarima mogu naglasiti trenutnu romantičnu vezu. Položaj planeta izazivaju provjeru stvarnosti koja uključuje vaše temeljne vrijednosti. Preokupacija novcem mogla bi rezultirati nedostatkom veze s vašom ljubavlju. Također biste mogli zateći sebe da osuđujete svog partnera ili potencijalne drage zbog njihovih potrošačkih navika. Međutim, povremeno razboritost ima smisla! U nekim slučajevima ova energija može donijeti jasnoću i predanost da se napreduje s više mudrosti.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Januar: OVAJ znak će dati NOVU ŠANSU BIVŠEM partneru – slijedi pomirenje!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top