LJUBAV U NAREDNIM DANIMA: Nekome dolaze čarobni dani za ljubav, a nekome će vijest o bivšoj ljubavi nanijeti bol!

LJUBAV U NAREDNIM DANIMA: Nekome dolaze čarobni dani za ljubav, a nekome će vijest o bivšoj ljubavi nanijeti bol!

12 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav u narednim danima: Danas ćete htjeti učiniti sve drugačije. Iako je vaša ideja drugačijeg ili eksperimentalnog možda blaža i suptilnija verzija od svih ostalih, to ne znači da je manje uzbudljiva. Iako vjerojatno nećete nastaviti s tim, jednokratni eksperiment drugačije vrste ljubavi može vam otvoriti neka nova vrata.

 

 

BIK

Ljubav u narednim danima: Kao što ionako obično postavljate presedan za sve novo i eksperimentalno, ali možda ćete moći djelovati u ulozi učitelja ljudima koji trebaju malu pomoć da se oslobode i dopuštaju sebi da budu jedinstveni ljudi kakvi uistinu jesu. Posezanjem ćete otvoriti tuđa srca.

 

 

BLIZANCI

Ljubav u narednim danima: Obično uživate u nježnom romantičnom pogledu, što se vašeg ljubavnog života tiče. Situacije u koje se upadate mogu se činiti lišenim pravog osjećaja koji bi na vas ostavio značajan dojam. Međutim, uživat ćete u komunikaciji s drugima koji imaju eksperimentalniji pristup ljubavi, i iako to možda neće dovesti do ničega dubokog i intimnog, mogli biste steći neke tople i divne prijatelje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RAK

Ljubav u narednim danima:  Eksperimentiranje na svim razinama današnje je geslo. Ne postoji način da vi ili vaša voljena osoba provedete dan na bilo koji drugi način osim isprobavajući sve vrste novih stvari. Jedite drugačiju hranu, nosite drugačiju odjeću, razgovarajte jedni s drugima na nove načine. Rutine mogu biti poput luđačkih košulja i kockati svaku spontanost, posebno u vašem ljubavnom životu. Samo jednom budi malo lud!

 

 

LAV

Ljubav se neće naći na istim mjestima kao inače. Danas ćete vidjeti da pronalazak ljubavi mora biti potpuno novo i drugačije iskustvo. Iako obično niste oduševljeni ljutom, začinjenom ili stranom hranom, dobro bi vam bilo da probate barem malo avangardnu ​​hranu za ponijeti. Krumpir možda neće imati isti okus, ali vaš ljubavni život može se poboljšati.

 

 

DJEVICA

Neke vrlo originalne upadice neće pogriješiti. “Bok, stranče!” neće biti jedan od njih. Možete isprobati originalni citat mnogih talentiranih dama koje su se u prošlosti ponašale kao prvorazredni uzori. Još bolje, samo govorite iz srca, čak i ako zvuči malo čudno. Netko će sigurno cijeniti vaš trud.

VAGA

Iako to nećete priznati mnogima, imate vrlo eksperimentalan pristup ljubavi na određenoj razini. Imat ćete želju istražiti ovu mogućnost malo dalje. Vi i voljena osoba možda ćete uživati ​​u isprobavanju nekih uzbudljivih novih tehnika, a budimo iskreni, kad ste ovako raspoloženi, niste ni sramežljivi. Samo naprijed i zabavite se!

 

 

ŠKORPIJA

Vaš će partner (sadašnji ili budući) vjerojatno biti pustolovniji i usvojiti eksperimentalniji pristup životu. Ipak, odluče se pojaviti danas, što god žele odjenuti, ili kako god da friziraju – samo se nemojte smijati. Dopustite mu slobodnu igru ​​da istraže cijeli raspon svog jedinstvenog bića. Zauvijek će te voljeti ako mu možeš dati dopuštenje da bude on sam.

 

 

STRIJELAC

Jedini način na koji vam se može dopustiti da ostanete takvi kakvi jeste je ako se šalite svom vlastitom ponašanju. Eksperimentiranje na svim razinama najbolje opisuje današnje događaje, posebno u vašem ljubavnom životu. Za to ćete morati napustiti sve svoje uobičajene simpatije i nesklonosti i biti spremni biti potpuno otvoreni. Ljubav bi se odmah mogla poboljšati u skokovima i granicama.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Nešto bi moglo šokirati vaš vrlo rafiniran senzibilitet, ali ako uspijete nadvladati svoju početnu reakciju, možda ćete čak otkriti neke nove ideje koje biste mogli prilagoditi svom profinjenijem načinu rada. Ljubav je eksperimentalna i nekonvencionalna, a ne romantična u tradicionalnom smislu. Ali još uvijek ima određenu privlačnost, kao što ćete saznati!

 

 

VODOLIJA

Pružit će vam se zanimljiva prilika da upoznate voljenu osobu na potpuno nov i drugačiji način. Svatko ima svoje strane koje su skrivene i nikada ili rijetko isplivaju na površinu. U najmanju ruku možete pronaći da vam se vaš partner (sadašnji ili budući) sviđa dvostruko više, a možda ćete se čak osjećati dublje i strastvenije zaljubljeni u svoju dragu nego ikada prije!

 

 

RIBE

Danas to doista možete dovesti do krajnjih granica. Uvijek volite širiti svoje horizonte i postavljati svoje ciljeve sve više i više. Što se ljubavi i romantike tiče, možete usvojiti i eksperimentalniji pristup. Nemojte se bojati isprobati stvari, čak i ako drugi mogu dovesti u pitanje vaše motive. Ako se osjećate dobro, zašto se brinuti!