LJUBAV TOKOM SEDMICE: Netko će započet vezu sa PRIJATELJEM, a netko će misliti na BIVŠU LJUBAV i tražiti razlog da prekine vezu!

OVAN

Ovih dana se mogu probuditi mnoge lijepe uspomene. Imate priliku vratiti se u prošlost i možda kontaktirati osobe koje ste poznavali ili se ponovno upoznati sa svojim starim romantičnim utočištima. Možda ćete naići na gotovo zaboravljeno, ali poznato lice, koje budi sentimentalno sjećanje. Nemojte to zanemariti, jer bi moglo biti itekako vrijedno truda.

 

 

BIK

Često se nadate tom savršenom romantičnom odmoru. Međutim, obično ste toliko zauzeti radeći svoju jedinstvenu stvar da ponekad ne primijetite romantiku sve dok vas ona već ne preplavi i potpuno se onesvijestite. Ovo je mjesto gdje se možete naći, već zapanjeni i pitajući se što se upravo dogodilo. Ne brinite: na kraju ćete doći do toga s najvećim entuzijazmom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Nevjerojatna kombinacija čistog genija i napornog rada plus neočekivani, ali naizgled suđeni događaj dovodi do susreta koji je i vrlo dobrodošao, a opet potpuno iznenađenje. Nebeska konfiguracija jamči datum u budućnosti koji neće biti kao nijedan drugi. Svidjet će vam se svaka minuta avanture u koju ćete se upustiti.

 

 

RAK

Možda ćete iznenada pronaći razlog da se zadubite u svoje stare adresare ili pregledate stare fotografije koje se tiču ​​uspomene koja vam je jako na umu. Lice iz prošlosti može vas navesti da preispitate razlog za prekid veze. Možda je vrijeme da se ponovno nađemo i vidimo je li se nešto promijenilo ili bi se moglo promijeniti u budućnosti.

 

 

LAV

Imate izbor između posla i igre. Ovih dana su obje opcije vrlo moguće. Možda ste usred sastanka upravnog odbora, ali vam neće biti dosadno ni minute jer upravo preko puta vas ljubav izigrava jedan od svojih trikova, a vi ne možete a da ne budete potpuno poraženi. Možda sada radite, ali ćete se igrati kasnije.

 

 

DJEVICA

Ovih dana je originalnost bitna i nećete htjeti ostati kod kuće radeći nešto dosadno. Niti ćete htjeti biti s ljudima koji su zapeli u kolotečini. Možda je to prostor koji vam treba i vrijeme da izađete i učinite svoje. Ili to, ili neka stvarno pozitivna intelektualna stimulacija. Samo izađi i budi svoj.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV TOKOM SEDMICE: Netko će započet vezu sa PRIJATELJEM, a netko će misliti na BIVŠU LJUBAV i tražiti razlog da prekine vezu!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top