ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Rak, Lav i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 30.01. do 05.02. će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Rak, Lav i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 30.01. do 05.02. će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

29 siječnja, 2023 0 By Admin

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Postoji razlog zašto ti ovaj tjedan stvari izmiču kontroli, a to je zato što nisi dobio reakciju koju si želio od određene grupe prijatelja, pa se sada osjećaš zbunjeno i poniženo. Ovoga ne smijete pustiti, a Mjesec se suprotstavlja Merkuru, snažnom tranzitu koji se događa ovaj tjedan, koji će vam se uvući pod kožu i natjerati vas da pomislite na najgore.

Možda čak učinite nezamislivo ovaj tjedan, a to je da se preispitate. Možda ste nešto pogriješili i time što niste priznali, sami ste sebi stvorili stanje krivnje, a krivnja je nešto što nikad ne priznajete da osjećate.

Ne možete priznati da ste učinili nešto uvredljivo, pa ćete se umjesto da promijenite perspektivu i učite iz svoje greške, ograditi zidom od ostatka svijeta kako biste nasamo lizali rane.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Jedna stvar koja vam je uvijek vrlo važna je kako se izražavate. Želite ostaviti dobar dojam, a posljednja stvar za koju ćete se ikada zalagati je da netko misli da ste manje nego što intelektualno jeste.

Ovaj tjedan dat ćete jednu od onih lažnih izjava koje vas bacaju u vruću vodu. Niste htjeli ispasti tako nepristojni, ali zahvaljujući hrpi ‘neprijateljskih’ Merkurovih tranzita, zbog vaših ćete riječi ispasti najveći snob svih vremena.

Svjesni ste razlike između biti ‘elitni i cijenjeni’ i veliki snob u svemu tome, a tijekom ovog tjedna shvatit ćete da si ne možete pomoći. Čak se i ne trudite, ali svaki vaš pokret djeluje pretenciozno i strahovito kao da ne želite da itko sazna da vam nedostaje komunikacijska vještina. Prestani. Znaš da si pobjednik.

Stranice: 1 2