ČEKA IH SJAJNA SEDMICA: Ako ste Blizanci, Vaga i OVAJ znak ispred vas je sedam dana SREĆE, USPJEHA, RAZNIH IZNENAĐENJA i DIVNIH TRENUTAKA…

ČEKA IH SJAJNA SEDMICA: Ako ste Blizanci, Vaga i OVAJ znak ispred vas je sedam dana SREĆE, USPJEHA, RAZNIH IZNENAĐENJA i DIVNIH TRENUTAKA…

29 siječnja, 2023 0 By Admin

Posljednji je tjedan siječnja, a za mnoge od nas to djeluje kao znak da krenemo dalje i da se stvari računaju.

Možda smo krenuli sporo, ali obično tek sada dođemo na ideju da trgnemo iz svoje omamljenosti i počnemo nešto činiti od svog života.

Ovaj tjedan donosi inspiraciju i ideju da nas novi početak tek čeka i da je tek početak godine.

Komunikacija određuje tjedan, jer ćemo se vrlo lako izraziti, posebno u poslu i financijama. Zbog tranzita ovog novog tjedna, vidjet ćemo brzi rast i osobni angažman.

Želimo biti dio razgovora, a ako je za to potrebno malo dodatnog truda, rado ćemo se potruditi. Ovaj tjedan osjećamo da želimo nešto iskoristiti i da hoćemo osim ako nismo na lopti. Ovdje nema brige, jer će tri horoskopska znaka shvatiti savjet i napraviti prave poteze.

Naš booster tranzit je Sunce u trigonu Mjesec, zbog čega su svi ostali tranziti prigušeni u usporedbi. Budući da je Sunce u trigonu s Mjesecom na vrhu tjedna, imat ćemo pobjednički stav; sve što nam se nađe na putu je nešto s čime se možemo nositi.

Određeni znakovi zodijaka mogli bi čak otkriti da se osjećaju ‘zdravije’ ovaj tjedan jer je ovo dobro i povoljno vrijeme za promjenu prehrambenih navika. Dok ulazimo u veljaču, također tražimo nove načine da poboljšamo svoje poteze u karijeri uz pomoć Venerinog sekstila, sjevernog čvora. Dok Sunce u kvadratu s Uranom može iskušati naše strpljenje, izdržat ćemo i izaći blistavo poput Sunca za vrijeme Mjeseca u Lavu do vikenda.

Tri horoskopska znaka sa sjajnim tjednim horoskopom od 30. januara do 5. februara:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovaj posljednji tjedan siječnja probudit će vas s potpuno novim stavom; da, bili ste lijeni, i vi to znate. Ali također ste imali na umu da se pokrenete prije početka veljače. Ono što vaš tjedan čini tako dobrim je to što doslovno trgnete iz svoje čudne sporosti i krenete u pravom smjeru.

Pokrenuti ste u akciju uz pomoć Merkura u trigonu s Uranom i nošeni kroz tjedan na ambicioznim krilima Mjeseca Blizanaca; želite uspjeh, i želite ga sada.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što vam se ovaj tjedan čini tako neobičnim, Blizanci, je koliko se brzo pretvarate iz lijenog u agresivnog i kreativnog igrača. Vi vrlo dobro razumijete što se događa s lijenim; ne idu nikamo, a to nije tvoje odredište, ne ovaj tjedan, to je sigurno.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2